Unde au avut loc filmările pentru serialul de la Kanal D, “Inimă rebelă?” Este un oraș iubit de milioane de români

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

În această seară, la ora 20:00, la Kanal D are loc marea premieră a serialului “Inimă rebelă”!

De miercuri până vineri, telespectatorii sunt invitați să exploreze povestea fascinantă a personajului principal, Ali, devenit Yaman, într-o călătorie plină de emoție, suspans și dramă.

Citește și: Azi, 2 octombrie, are loc premiera serialului turcesc „Inima Rebelă”. Vezi ce se întâmplă în primul episod, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

Unde au avut loc filmările pentru serialul de la Kanal D, “Inimă rebelă?” Este un oraș iubit de milioane de români

Cu o atenție deosebită pentru detalii și o estetică vizuală impresionantă, producătorii serialului „Inimă rebelă” au ales ca “platoul” principal de filmare să fie însuși Istanbulul, un oraș cu o istorie fascinantă și peisaje care îți taie respirația. Serialul aduce în prim-plan cartierele Beşiktaş și Galata, două dintre cele mai îndrăgite și vibrante zone ale metropolei. Străzile înguste și pline de farmec din Beşiktaş, alături de eleganța Galatei, sunt fundalul perfect pentru această poveste captivantă de iubire și luptă.

Locuri pitorești, piațete și străzi care te duc cu gândul la mahalalele de altădată, sunt parte din atmosfera realistă a serialului.

Atmosfera autentică a acestor cartiere, cu clădiri istorice, străduțe încărcate de istorie și de mister, oferă publicului un festin vizual care completează perfect emoțiile puternice ale personajelor. De asemenea, locuri emblematice precum podul Yavuz Sultan Selim adaugă o notă specială filmărilor, fiecare cadru transformând Istanbulul într-un personaj în sine.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

O poveste de viață intensă și plină de răsturnări de situație

„Inima rebelă” urmărește destinul dramatic al lui Ali, un copil răpit și forțat să supraviețuiască într-o lume dură. După ani de suferință, Ali, acum cunoscut ca Yaman, evadează și își construiește o viață nouă. Cu toate acestea, un nou capitol plin de provocări începe atunci când o întâlnește pe Rüya, o tânără care vine dintr-o lume complet diferită de a lui. Această întâlnire va pune în mișcare o poveste de iubire pasională și conflict familial devastator, dupa ce Ali își reîntâlneste fratele său biologic.

Prin „Inimă rebelă”, telespectatorii nu doar că vor fi martorii unei povești intense de viață, dar vor putea, de asemenea, să descopere și frumusețile ascunse ale Istanbulului. Fiecare scenă filmată pe străzile din Istanbul va purta publicul într-o călătorie fascinantă, în care trecutul și prezentul se întâlnesc pentru a crea o atmosferă unică. Două lumi se vor ciocni în această producție, cea a bogaților, a opulenței și luxului, pe de-o parte, și cea a sărăciei lucii, pe de cealaltă parte.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”, la Kanal D – o poveste despre supraviețuire, prietenie și speranță

Nu ratați premiera din această seară, la ora 20:00, la Kanal D, și lăsăți-vă purtați de povestea captivantă a serialului „Inimă rebelă”, ce promite să devină o experienţă interesantă a serilor de toamnă, de miercuri până vineri!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.