Unde au fost găsiți gemenii Marian și Gheorghe, dispăruți în urmă cu câteva zile din Târgu Jiu. Incredibil ce au putut face cu banii sustrași din casă

Autor: Diana Bostan

Gemenii dispăruți din Târgu Jiu au fost găsiți.

Sursa: IPG Gorj

Gemenii Marian și Gheorghe Țăbuși, dispăruți acum câteva zile din Târgu Jiu, au fost găsiți în viață la Arad.

Cei doi adolescenți gemeni, dispăruți de câteva zile și dați în urmărire generală, au fost găsiți în siguranță în municipiul Arad.

Citește și: Doi băieți gemeni în vârstă de doar 15 ani, din Târgu Jiu, au plecat la școală și au dispărut în mod misterios. Părinții îi caută disperați

Gemenii Marian și Gheorghe Țăbuși, dispăruți de câteva zile, au fost găsiți

Potrivit Gândul, operațiunea de căutare a fost desfășurată de polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, cu ajutorul colegilor lor de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Arad. De asemenea, părinții minorilor au fost prezenți în momentul identificării lor.

Citește și: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Conform IPJ Gorj, acțiunile de localizare s-au realizat cu sprijinul echipelor D.O.S – S.O.S Gorj și B.O.S Dolj, care au colaborat eficient pentru rezolvarea cazului.

Adolescenții, în vârstă de 15 ani, au fost găsiți într-o garsonieră închiriată în regim hotelier, unde urmăreau știrile despre dispariția lor. Tinerii ar fi folosit banii sustrași din casă pentru a plăti cazarea. Potrivit sursei menționate anterior, proprietarul locuinței temporare i-a recunoscut din informările publice și a alertat imediat autoritățile.

Adolescenții au avut un conflict cu tatăl lor din cauza jocurilor de noroc

Cu o zi înainte de a dispărea, gemenii au avut un conflict cu tatăl lor, care i-a surprins jucând la aparate de noroc. Incidentul a avut loc în seara de 15 septembrie, iar dimineața următoare, cei doi băieți au sustras 1.000 de euro din casa părinților și au plecat la școală, comportându-se ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Totul a părut în regulă până la finalul orelor, când au fost văzuți pentru ultima dată urcând într-un troleibuz.

Citește și: Poliția este in alertă după ce două adolescente de 13 ani au dispărut dintr-un centru social din Dâmbovița. Oricine deține informații este rugat să apeleze autoritățile

Cu patru zile înainte, cei doi băieți au fost văzuți ultima dată într-un magazin din Craiova, fiind surprinși de camerele de supraveghere în timp ce achiziționau o cartelă telefonică.

De atunci, nicio altă informație nu fusese disponibilă, iar căutările deveniseră din ce în ce mai intense la nivel național, în timp ce părinții trăiau momente de disperare.