Unde au plecat Odeh și Grațiela, după ce au părăsit ”Casa Iubirii”. Cei doi foști concurenți au vorbit despre planurile lor de viitor, dar și despre mutarea din țară: ”Ne mutăm aici”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 iul 2022, 09:57

Unde au plecat Odeh și Grațiela, după ce au părăsit ”Casa Iubirii”

Sursa: Instagram

Grațiela și Odeh au luat o decizie radicală după ce au părăsit Casa Iubirii. Cei doi foști concurenți au plecat în vacanță în Germania, însă au decis să se stabilească acolo definitiv.

După ce au părăsit Casa Iubirii, Odeh și Grațiela și-au făcut bagajele și au plecat într-o scurtă vacanță, care s-a transformat într-o posibilă mutare. Cei doi foști concurenți ai show-ului matrimonial au vorbit despre planurile lor de viitor, dar și despre decizia de a se mutat în Germania.

Odeh și Grațiela vor să se stabilească în Germania

După competiție, Odeh și Grațiela au rămas împreună, ba chiar au decis să plece împreună în Germania pentru scurtă vreme, însă, în final, au decis să se mute acolo.

Cei doi au dezvăluit ce planuri au de viitor, ca și cuplu.

"Noi am vrea să ne mutăm aici, în Germania, dar mai mult am luat-o ca pe o vacanță acum, am venit să vedem ce găsim, locuri de muncă. Am tratat-o un pic mai mult ca pe o vacanță. Am venit aici și după aceea am căutat. Vedem ce o șă găsim.

Dacă nu, ne întoarcem în țară, poate pe viitor alegem altă țară unde să mergem, vom vedea. Ne place la amândoi să călătorim, ăsta ar fi scopul."
,
a declarat Odeh pentru WOWnews.

Citeste si: “Casa iubirii”, primul loc în inimile românilor! Ediția de ieri a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși au luat decizia de a locui împreună, lucrurile nu sunt tocmai roz în cuplul Grațiela-Odeh. Recent, tânărul i-a dat de bănuit partenerei lui că nu este fidel. Grațiela a dezvăluit cum ar reacționat dacă iubitul ei ar fi infidel.

"Nu a răspuns toată noaptea la telefon, iar la 5.00 pune story din jacuzzi. Următoarea zi îmi spune că nu e adevărat, că a dormit toată noaptea.

Când am plecat la mare, l-am sunat de pe numărul meu și nu mi-a răspuns, iar când l-am sunat de pe alt număr, a răspuns imediat.(...) Cred că m-a înșelat, nu știu. Dacă ar apărea o fată care să confirme povestea, aș înnebuni. E cam gagicar el așa de fel. Eu așa îl văd și simt. Vorbește cu fete pe Instagram. Intră pe profilul lor și dacă îi place, le dă și follow.",
a mărturisit Grațiela pentru sursa citată.

Citeste si: Bianca și Adrian, despărțire cu lacrimi si regrete! Pentru Kinga și Nicolas dragostea plutește in aer! Cei doi concurenți se sărută pasional! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație Casa iubirii, miercuri, 13 iulie, de la 10:00 și 16:30 la Kanal D