„Unde e băiatul meu?”. Doi tineri și-au pierdut viața din cauza vitezei amețitoare. Accident de proporții, pe Șoseaua Alexandriei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 mar 2024, 02:35

Băiatul a fost proiectat prin geamul mașinii, direct pe asfalt, strivit de stâlpul de electricitate căzut

Sursa: observatornews.ro

Doi tineri îndrăgostiți au murit împreună, după ce unul dintre ei, cel care se afla la volan, a călcat pedala de accelerație mult mai mult decât ar fi trebuit, pe Șoseaua Alexandriei și a produs un accident rutier de mari dimensiuni.

Doi tineri au început o cursă nebună pe Șoseaua Alexandriei și au sfârșit între fiarele mașinii. Mama băiatului a ajuns într-un suflet la locul accidentului și își căuta băiatul, care era mort din cauza rănilor suferite.

Doi tineri au murit pe Șoseaua Alexandriei, în urma unui accident rutier de proporții

Fată și băiat, îndrăgostiți și iubitori de adrenalina care le-a luat viețile.

Oamenii legii nu au reușit să își dea seama care dintre ei se afla la volanul mașinii, dar cert este că șoferul a condus cu o viteză atât de mare, încât a pierdut controlul volanului, a intrat cu putere în parapetul din mijlocul drumului, a ricoșat într-un stâlp de electricitate pe care l-a făcut una cu pământul și s-a oprit într-un gard.

Citește și: „O liniște apăsătoare prin tot locul”. Un copil de nici doi ani a decedat, după ce un șofer a dat cu mașina peste el, în Cluj

Resturi din mașină erau împrăștiate peste tot și, pentru cei doi tineri, nu s-a mai putut face nimic. Băiatul a fost proiectat prin geamul mașinii, direct pe asfalt, strivit de stâlpul de electricitate căzut, iar fata a ajuns pe bancheta din spate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum s-a produs accidentul mortal

Totul s-a petrecut în noaptea dinspre joi spre vineri, 29 spre 30 iulie, aproape de miezul nopții, în timp ce cuplul făcea o plimbare cu mașina prin oraș. Podul de peste centură, care face legătura cu orașul Bragadiru, l-au coborât cu viteză, iar șoferul a pierdut controlul volanului, într-o curbă ușoară.

Mama băiatului a ajuns imediat la locul accidentului și a început să întrebe unde este băiatul ei.

Fiul ei zăcea lat, fără suflare, pe șosea. Niciunul dintre ei nu purta centura de siguranță. „Unde e băiatul meu? Unde este?”, a striga aceasta. El avea 21 de ani, iar ea era cu doi ani mai mică. Nimeni nu i-a putut ajuta timp de o oră, deoarece firele de electricitate de pe șosea reprezentau un adevărat pericol, iar pompierii au fost nevoiți să aștepte o echipă de electricieni.

Citește și: Accident cumplit între un autoturism și o autocisternă! Doi tineri au decedat în urma impactului puternic

Conform observatornews.ro , momentul dinaintea impactului a fost surprins de camerele de luat vederi. „De la blocul din spate, am auzit o bubuitură și am coborât”, „Venise și poliția, salvările”, povestesc martorii.

Oamenii legii au deschis dosar penal, cercetările continuă și încearcă să se afle, de asemenea, care dintre cei doi se afla la volanul mașinii.

Fata avea permis de conducere de nici o lună.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.