Unde este Daiana? Gabriel a folosit-o: a fost cu ea doar pentru emisiune? Ella a provocat dezastrul

Autor: L.S.
Actualizat: 27 mai 2020, 12:06

In timp ce Daiana lipseste de la Puterea dragostei, Gabriel este incoltit de concurenti sa dea explicatii. Ce dezvaluiri se fac in casa dragostei despre cei doi

Editia Puterea dragostei de astazi a inceput fara Daiana, care nu a venit la filmari. Se pare ca bruneta nu se simte chiar bine si ca nu ar fi mancat de vreo trei zile.

Gabriel a trebuit sa dea explicatii despre cele intamplate intre el si Daiana, in conditiile in care in urma cu o saptamana relatia lor era pe culmile fericirii, iar intr-o zi totul s-a naruit.

Gabriel a trezit suspiciuni chiar si in randul concurentilor de care era apropiat si nu putine voci au spus ca felul in care s-a incheiat relatia este cel putin ciudat.

"Daiana se simte rau astazi!", a spus Berna.

"Ce are de se simte rau?", a intrebat Gabriel.

"Nu ii e rau, dar nu vrea sa mai vina la emisiune o perioada.

Nu vrea sa te mai vada! O saptamana! Vrea sa-si revina!"
a intervenit Andreea Pirui.

"Daca venea azi, de maine nu mai veneam eu!", a spus Gabriel.

Cei doi au rupt legatura! Chiar si pe retelele de socializare s-au blocat!

"De ce atata nepasare? De ce cu blocat?", au intrebat concurentii.

" Dar nu vreau sa ii mai fac rau...!"

, a raspuns Gabriel.

Concurentii l-au luat la intrebari pe Gabriel, care este invinuit ca ar fi stat cu Daiana pentru emisiune, altfel nu se explica ruptura dubioasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"E foarte, foarte ciudat! Ii spuneai ca o iubesti si dupa doua zile, gata! Stii ce zice ea? Ca ai facut-o doar de emisiune!", a spus Andreea Pirui.

" Multa lume are parerea asta! Ai facut-o sa se indragosteasca de tine prin toate declaratiile si promisiunile, apoi gata, nu te mai vreau! Tensiunea provocata de Ella intre voi nu e de-o saptamana!", a spus Ligy circumspecta.

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata tanarul acum!

Iata materialul video cu explicatiile lui Gabriel, in absenta Daianei:

Citeste si: Incredibil! Ce a putut sa ii spuna Gabriel Daianei, in camera rosie! S-au dat cartile pe fata

Citeste si: De ce a ras Ella cand Daiana plangea? Gabriel a pus-o la punct pe bruneta: "Esti rautacioasa si nu-ti pare rau de un om, cand e la pamant!"

Citeste si: S-a aflat tot! Care e adevaratul motiv al despartirii lui Gabriel de Daiana

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.