Unde este și ce se întâmplă cu preotul din Iași, care a devenit amantul femeii pe care a cununat-o

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 dec 2022, 13:48

Unde este și ce se întâmplă cu preotul din Iași care a devenit amantul femeii pe care a cununat-o

Sursa: Facebook

În luna iulie a acestui an, se afla că Alexandra, o tânără de 26 de ani, din Iași, a fost bătută de soțul ei, după ce a aflat că preotul care i-a cununat este amantul femeii sale. În urma celor întâmplate, preotul și-a dat demisia.

Preotul din Iași, care a devenit amantul femeii pe care a cununat-o, și-a dat demisia și a plecat din România, departe de cele întâmplate.

Unde este și ce se întâmplă cu preotul din Iași care a devenit amantul femeii pe care a cununat-o

Deoarece Bogdan Orzetic a părăsit România, după ce s-a aflat de isprava făcută, Mitropolia Moldovei și Bucovinei s-a trezit nevoită să caute, cât mai repede, un preot paroh nou pentru parohia Scobâlțeni.

Parohia are peste 300 de familii, iar oamenii de acolo nu mai au la ce slujbe să meargă. În Podul Iloaiei, oamenii spun că fostul preot și-a găsit de muncă în Germania, după ce au aflat, la finalul lunii octombrie, că nu va mai pune straiele preoțești pe el.

Citește și: „Copilul meu s-a dus la ușă, la amantă, la 6 dimineața, singur”. Anamaria Prodan povestește cum a aflat despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu actuala lui iubită

A vrut să divorțeze, dar s-a întors acasă

După ce a obținut un ordin de restricție, pentru ca soțul înșelat să nu se mai apropie de ea, după ce l-a acuzat de violență, Alexandra spunea că vrea să divorțeze, dar, în cele din urmă, s-a întors acasă.

Alexandra a povestit cele întâmplate și a declarat că idila dintre ei a luat naștere încă din timpul spovedaniei, căci atât ea, cât și preotul ofereau detalii intime despre ceea ce se întâmplă acasă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Vorbeam la telefon cu el și, la fel, îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După, ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns.

La biserică nu s-a întâmplat nimic, niciodată, doar ce am povestit eu la spovedit, atât. La el în apartament, când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam!

A fost o joacă, așa, eu îi povesteam, ne întâlneam… Nu a fost ceva serios, nu m-am gândit la o relație.

Citește și: Primele declaratii ale Laurei, tânăra care era în mașina lui Culiță Sterp în noaptea accidentului: „Soția lui știa de prezența mea în mașină”

Nu m-am gândit la asta niciodată… Oricum, eu vreau să divorțez că, dacă soțul a început să mă bată, ce să fac… Vreau să-mi cresc copilul. Cu popa s-a terminat, a fost, gata… Ce să mai fie de acum”,  a spus Alexandra pentru bzi.ro.

Soțul înșelat a ajuns în spatele gratiilor, după ce preoteasa a sunat la poliție, spunând că acesta i-a cerut preotului suma de 20.000

de euro, pentru a nu da în vileag triunghiul amoros în care se afla.