,,Unde ești, măi tată măi? De ce m-ai lăsat așa, viața mea?" Moartea unui muncitor român strivit pe un șantier din Italia a lăsat o întreagă familie în lacrimi

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 apr 2024, 01:15

Muncitorul român a murit în urma unui accident la muncă

Sursa: freepik.com; spynews.ro

Joi, 6 iulie, un român a murit într-un accident de muncă, pe un șantier din Soliera, Italia. Acesta a fost strivit între un camion și niște paleți pe care muncitorul îi deplasa. Românul a murit pe patul de spital, după 24 de ore de agonie.

Românul a murit pe patul de spital, după 24 de ore de agonie. Acesta a lăsat în urmă o soție și doi copii îndurerați.

Citește și: "A coborât din maşină, s-a apropiat de cadavru". O șoferiță româncă internată la psihiatrie după ce a spulberat o familie de turiști italieni

Muncitorul era stabilit de 24 de ani în Italia, cu familia lui

Sorin Frentoaei, muncitorul român, locuia în Italia încă din anul 1999, împreună cu soția, fiul și fiica. El lucra pe un șantier din Soliera, o localitate din provincia Modena. Tot acesta este locul în care Sorin și-a găsit sfârșitul, la vârsta de 55 de ani, în urma unui accident cumplit.

În ziua tragediei, românul se afla pe șantier, în zona rezidențială din via Falcone e Borsellino. Înainte de a se produce accidentul, el lucra la demontarea unei schele, care a fost folosită la renovarea unei clădiri.

Ulterior, colegii lui l-au găsit strivit între un camion al firmei și paleții pe care îi transporta cu o macara controlată de la sol.

Medicii au fost prezenți imediat la locul accidentului, de unde au transportat de urgență victima la spital. Sorin a fost internat la Spitalul Maggiore din Bologna. Tot în acest loc bărbatul s-a stins din viață, după 24 de ore.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: ,,Dumnezeu să vă ierte și să vă aibă în paza lui'' Curg mesaje de condoleanțe după ce doi copii au rămas orfani în urma tragediei produse pe A1

Doi copii au rămas orfani de tată

Această tragedie a lăsat multă durere în sufletele copiilor și soției românului. Ei și-au expus sentimentele prin câteva mesaje transmise pe rețelele de socializare.

,,Tatăl meu, viața mea, inima mea, sufletul meu, de ce ai plecat așa? Acum?", spune îndurerat fiul său, Radu, în vârstă de 20 de ani.

"Cine mai vine duminica la meciurile mele, indiferent de prezența mea în teren sau nu? Cu cine mă mai iau bătaie la table? Cine îmi va da o palmă când va trebui și o îmbrățișare când va fi nevoie? Cine, tată? Cine îmi va da exemple, îmi va povesti de experiența sa și îmi va recomanda care este calea cea corectă? Cu cine mă mai uit

la meciurile lui Inter? Cu cine mă mai sfătuiesc eu măi tată, măi? Unde ești, mai tată măi? De ce m-ai lăsat așa, viața mea? Ai fost și vei fi mereu un exemplu pentru mine, datorită ție și a mamei am o educație corectă, datorită ție pot spune că am ajuns să fiu un bărbat în toată firea, și datorită ție sper că pot fi destul de puternic, așa cum erai tu, să pot să trec peste acest moment enorm de distructiv.
Ești pilastrul familiei noastre, tatăl care nu a fost doar tată, dar a fost și cel mai bun prieten și frate pentru mine la bine și la greu.

Niciodată nu am crezut că voi ajunge să scriu această scrisoare pentru tine, atât de solar, simpatic și pozitiv, iar acum rămâne tot doar o amintire frumoasă și mă veghezi de sus. Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi toată viața mea și vei fi mereu in gândurile mele iubitul meu tată! Sunt terminat, eu fără tine nu pot să stau, viața e nedreaptă și a luat un om extraordinar de bun care nu merita acest sfârșit atât de prematur. Te iubesc și te doresc enorm, aș da orice să te am aici. Ești viața mea și sunt mândru de tine pentru ce ai făcut", a mai scris fiul muncitorului pe pagina personală de Facebook.

Pentru a stabili exact circumstanțele accidentului, poliția italiană cercetează în continuare acest caz.