Unde își pierde Culiță Sterp nopțile: ,,Cred că mâine plecăm de aici”. Ce face artistul când nu este acasă, lângă familie

Author: Diana Ghita

Culiță Sterp

Sursa: Instagram

Culiță Sterp este un celebru cântăreț din țara noastră. Acesta cântă atât manele, cât și muzică de petrecere.

Culiță Sterp este foarte apreciat de către public.

Citește și: Motivul pentru care logodnica lui Culiță Sterp este abordată de diverși oameni. Adevărul despre iubitul său: ,,Vreau să spun public, să vadă și el''

Culiță Sterp este foarte dedicat pasiunii sale

Artistul se bucură de un succes răsunător în lumea muzicii, iar datorită talentului de care dă dovadă, acesta a strâns o bază impresionantă de fani, care îl urmăresc și în mediul online.

Pe lângă talentul său remarcabil, Culiță Sterp se arată și foarte dedicat în ceea ce face. Recent, acesta s-a filmat la o oră foarte târzie într-un studio de înregistrări și s-a postat pe Instagram. Acolo, el își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, împărtășind cu ei atât detalii din viața personală, cât și din carieră.

Din câte se poate observa în clipul postat pe InstaStory, pasiunea lui Culiță pentru muzică este nemărginită, acesta neținând cont nici măcar de oră, atunci când vine vorba de cântat.

Citește și: Ce cadou a primit Geta Sterp de la mama lui Sebi: „Mai rar așa soacră”

Unde a înnoptat Culiță Sterp 

În videoclip, artistul nu este singur, ci în prezența unui alt nume greu din industria manelelor, Șușanu. Cei doi păreau să înregistreze o nouă piesă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

,,Uitați ce facem noi la 2:00 noaptea! Șușane, n-avem somn, așa-i?!’’, a spus Culiță Sterp, în filmuleț.

În clip, cântărețul a mai vrut să le arate urmăritorilor și cât de lungă este piesa pe care o înregistra. Versurile ei erau dispuse pe nu mai mult de patru pagini.

,,Ia uitați ce-i aici! Una, două, trei, patru, ca să fie cu soț.’’

, a constatat Culiță, în timp ce le arăta fanilor cât mai are de cântat.

Nu în ultimul rând, spre finalul videoclipului, manelistul a subliniat faptul că el și colegul său mai au de stat în studio, pentru a finaliza înregistrarea melodiei. Totodată, Culiță Sterp a fost de părere că vor pierde întreaga noapte.

,,Cred că mâine plecăm de aici.’’,

a adăugat artistul.

Citește și: Cum a venit Culiță Sterp acasă, după ce a a lipsit două săptămâni. Iubita lui nu se aștepta să îl primească așa

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.