Unde îți găsești un iubit cu bani?

Author: Oana Iosif

Vrei să călătorești în destinații exotice, să fii cazată resorturi de lux și tratată ca o regină? Îți dorești să te distrezi în cele mai exclusiviste localuri și să porți doar haine de la branduri de lux? Visezi la un partener care să îți îndeplinească orice dorință și să nu mai fii nevoită să muncești nici măcar o zi?

Cum poți obține acest stil de viață? Unde găsești un iubit generos?

Sigur, poți să încerci variantele clasice, să mergi în cafenele sau restaurante din zonele renumite ale orașelor sau poți să îl cauți chiar pe Tinder. Dar oare îl vei găsi așa?

Nu mai aștepta să te găsească prințul pe un cal alb și selectează tu bărbatul potrivit să îți îndeplinească toate dorințele. Și unde ar fi mai potrivit să găsești bărbați generoși, dispuși să fie un sugar daddy perfect pentru o fată tânără decât la videochat?

Multe dintre fetele care lucrează într-un studio de videochat ajung să cunoască bărbați bogați din întreaga lume. Este cea mai potrivită cale pentru a cunoaște domni generoși, care vor să petreacă timp în compania unei domnișoare frumoase, și sunt mai mult decât dispuși să plătească pentru orele petrecute împreună. Chiar dacă totul se întâmplă virtual, prin intermediul unei camere web, interacțiunea este una prietenoasă, iar membrii ajung să cheltuie zilnic mii de dolari doar pentru timp petrecut online alături de ei.

„L-am cunoscut pe iubitul meu când lucram ca model. Este cetățean norvegian și am petrecut multe seri discutând. A devenit în scurt timp principalul membru cu care vorbeam și timp de câteva luni am interacționat doar online. Desigur, la un moment dat, ne-am îndrăgostit și ne-am dorit să ne cunoaștem și în viața reală, însă a fost un caz special pentru că ne-am plăcut foarte mult reciproc. El este CEO-ul unei companii de IT din Norvegia, iar alături de el viața mea s-a schimbat radical. Locuim împreună de câteva luni, am vizitat deja majoritatea țărilor din Europa și viața mea pare un vis. Nu regret că am lucrat ca model de videochat, nu cred că aș fi avut șansa să îl cunosc altfel decât pe site-urile de videochat.”, mărturisește Claudia, fost model de videochat.

Cât de ușor este să întâlnești bărbați cu bani?

Ca model într-un studio de videochat poate fi foarte simplu să întâlnești frecvent membri înstăriți, fiind prezentă pe mai multe site-uri din industrie. De ce tip de model sunt atrași bărbații cu bani?

„Membrii înstăriți, care sunt dispuși să cheltuie sume mari de bani cu modele, sunt de mai multe tipuri: cei care vor să își îndeplinească anumite fantezii, cei care caută conversație cu o femeie frumoasă sau cei care își doresc o relație la un nivel destul de intim cu o femeie, dar sunt prea introvertiți să facă asta în viața reală. Am putea crede că toți acești bărbați caută o anumită tipologie de femeie: cu silicoane, care arată ca un fotomodel etc. Nu este chiar așa. Însă își doresc o femeie aranjată, atractivă, care are are grijă de aspectul ei. Acesta a fost motivul pentru care avem saloane de înfrumusețare în toate studio-urile noastre unde modelele beneficiază gratuit de servicii precum: make-up, coafor, manichiură, extensii gene și solar.”, povestește Teodora, manager Rich Girls Studio, unul dintre cele mai mari studio-uri de videochat din lume.

Cum poți avea acces la potențialii iubiți generoși?

Fiind prezentă în mediul în care bărbați singuri, cu o situație financiară bună caută o femeie frumoasă pentru a petrece timp împreună. Dacă și tu îți dorești să cunoști bărbați cu bani, cu care să discuți ore în șir, în timp ce ești plătită, poți să devii model de videochat. Programează un interviu la Rich Girls Studio și schimbă-ți viața. Visele chiar devin realitate!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.