Unde l-a dus Andreea Mantea pe David? Tânăra mămică nu s-a mai putut stăpâni: ''Nu aș fi crezut niciodată că ...''

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 03 iun 2021, 15:26

Andreea Mantea este o femeie fericită şi o mamă împlinită. De când micuţul ei a venit pe lume, Andreea Mantea este într-o fericire continuă.

Andreea Mantea este o mămică tare mândră pentru că David seamănă leit cu ea. Micuţul este de o frumuseţe angelică, la fel ca şi mama lui, iar cei doi seamămă ca nişte picături de apă. 

Citeste si: Andreea Mantea, emotionata pana la lacrimi de cazul cutremurator al unui tanar tintuit intr-un scaun cu rotile! Nu pierdeti o noua editie impresionanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 7 iunie, de la ora 23:00, la Kanal D!

Unde l-a înscris Andreea Mantea pe David

Andreea Mantea este foarte activă în mediul online, unde îi ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, iar recent a anunțat că l-a înscris pe David la fotbal.

Amuzată, Andreea a spus că nu crede că fiul ei,  David va face performanță în fotbal, dar că activitatea fizică îi va prinde bine cu siguranță, vedeta fiind foarte preocupată de sănătatea fizică și psihică a copilului ei.

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat Andreea Mantea la ziua lui David? Rochia cu care a făcut furori. Fanii au reacționat pe instagram!

Vedeta a postat și o poză în care apare cu fiul ei pe terenul de fotbal. La descriere, Mantea a transmis urări de Ziua Internațională a Copilului.

Postarea ei a strâns în doar câteva minute peste 6.000

de aprecieri, dar și câteva zeci de comentarii cu La mulți ani și susținere pentru începuturile lui David în lumea sportului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea se confruntă cu o boală foarte rară. Vedeta trece prin clipe cumplite: „Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta...”

Iată câteva dintre comentarii:

"La mulți ani pentru David și pentru sufletul de copil din tine! Fericire maximă și multă sănătate! Să aveți o zi fabuloasă, dragilor, numai cu zâmbete!"

La fotbal nu se știe ce iese, dar el e o minunăție de copil și tu ești modelul meu de mamă! Îmi doresc să pot să îl cresc pe Joshua așa cum l-ai crescut pe David. La mulți ani copil minunat! La mulți ani femeie deosebită!

La mulți ani, David!"

 

Care este relația dintre Andreea Mantea și David 

Andreea Mantea și fiul ei David au o relație foarte frumoasă, care se bazează pe comunicare. Vedeta îl implică în tot felul de activități și îl susține necondiționat. 

"A mai trecut un an…Puiul meu se face din ce în ce mai mare iar eu nu ştiu cum să fac să opresc timpul! Dar ştiu că nu pot. Tot ce îmi doresc pentru el, este să fie sănătos şi la fel de fericit că şi până acum, spunea Andreea în 2020, când David a împlinit cinci anișori."

Citeste si: Andreea Mantea, momente de senzatie intr-un colt de rai! Urmariti o noua editie captivanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 17 mai, de la ora 23:00, la Kanal D!

Anul acesta, de ziua lui David, vedeta a transmis un nou mesaj pe pagina sa de Facebook.

"6 Anisori! Nu as fi crezut niciodata ca acesti ani vor trece atat de repede...

La multi ani, Puiul meu mult dorit!