Unde locuiește și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu. Cel mai prețios sfat pe care i l-a oferit fosta prezentatoare TV

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 31 mar 2023, 18:37

Cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu

Sursa: Mihaela Tatu Facebook

Cum se înțelege Mihaela Tatu cu fiica ei, Ioana?

Mihaela Tatu, fosta realizatoare și prezentatoare TV, este o mamă împlinită. Moderatoarea emisiunii „De 3 x femeie” are o fiică, pe nume Ioana, de care este foarte mândră și cu care se înțelege de minune, chiar dacă aceasta nu mai locuiește de ani buni în România. 

Citește și: Ce vârstă are Mihaela Tatu. „Am învățat să am grijă cât și cu cine îmi împart timpul meu…”

Unde locuiește și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu 

Mihaela Tatu a cucerit inimile telespectatorilor cu emisiunea „De 3 x femeie” și a devenit un nume important în campaniile de susținere a femeilor și copiilor, dar problemele de sănătate au forțat-o să se retragă din lumina reflectoarelor.  

În plan personal, Mihaela Tatu este divorțată și este mama unei fiice pe nume Ioana, în vârstă de 37 de ani.

Aceasta este absolventă a trei facultăți și în prezent este programator la Berlin, acolo unde s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă se văd de 2- 3 ori pe an, Mihaela Tatu are o relație foarte apropiată cu fiica sa, cele două sfătuindu-se ori de câte ori au de luat o decizie importantă. 

„E înțeleaptă, ea este sfetnicul meu, cu ea mă sfătuiesc când e ceva pentru că are capacitatea de a se degaja și de a vedea dintr-o perspectivă generală toată situația. Am o fată faină! Învățăm una de la alta!”.

a mărturisit Mihaela Tatu despre relația pe care o are cu fiica sa. 

Citește și: Mihaela Tatu: Fosta prezentatoare TV s-a reprofilat. Din ce face bani în prezent? Carieră și studii

Cel mai prețios sfat pe acre Mihaela Tatu i l-a oferit fiicei sale 

Chiar dacă sunt firi total opuse, Mihaela Tatu are o relație specială cu fiica ei, căreia i-a insuflat valori importante și pe care a învățat-o să aibă încredere în propriile forțe.

Fosta prezentatoare TV spune că a încercat să nu pună presiune pe umerii fiice sale și că a lăsat-o pe aceasta să-și găsească propriul ritm.

Într-un interviu acordat click.ro, fosta prezentatoare TV a mărturisit care este cel mai prețios sfat pe care i l-a oferit fiicei sale. 

„Să creadă în ea! Să se vadă prin ochii mei! Pentru că o anumită categorie de tineri au, într-un anumit moment al vieții, o lipsă de încredere fantastică.

Eu și fiica mea suntem Alfa și Omega. Eu sunt Berbec, ea e Pești. Eu sunt exuberantă și extrovertă, ea e la polul celălalt. Asta nu înseamnă că e tăcută! Nici vorbă! Suntem două femei, însă eu am fost cea care a lăsat, din dorința de a controla, de a fi ironică... Ea s-a deschis după aceea. Educația unui copil începe odată cu educația mamei. Femeia uită să mai fie acel fel de mamă. Așa am fost și noi odată și să nu cerem lucruri neplăcute de la ele, să punem asupra lor presiune și proiecția nereușitelor noastre, ci să-i lăsăm să facă, să strălucească, să greșească, să își desăvârșească existența în ritmul și în termenii lor ”, a spus Mihaela Tatu. 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.