Unde petreci Valentine's Day? Cele mai importante evenimente care au loc astazi

Author: Raluca Vitu
valentine's day

Iata principalele evenimente ce vor avea loc cu ocaia sarbatoririi Zilei Indragostitilor (Valentine's Day).

Bucuresti

In Capitala ruleaza deja in avanpremiera comedia ”Oh, Ramona!”, pelicula romaneasca filmata in engleza cu o distributie in care se regasesc, alaturi de vedete si actori din Romania si interpreti din alte tari europene si din Statele Unite. Pe afis sunt Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alaturi de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell si Alex Cotet.

”Filmul este in limba engleza pentru ca este o poveste universala: un baiat iubea o fata si apoi iubea doua. In al doilea rand., am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleza si era o ocazie sa facem acest lucru. In plus, adolescentii carora ne adresam sunt obisnuiti sa vada filme in engleza”, spune regizorul Cristina Jacob.

Joi seara, "Iubirea e un lucru foarte mare" la Club The Hub, din Bucuresti, unde se joaca, de la 20.00,

piesa de teatru scrisa de Ion Baiesu, potrivit mediafax.ro. Adina Stoica, Daniel Hara si Monica Odagiu sunt protagonistii montarii semnate de Marius Gilea. Doi tineri nerabdatori se intalnesc in gara de la Medgidia si, cu viteza luminii, isi pun la cale viitorul.

Valentine´s day e sarbatorita in Hard Rock Cafe, de pe Kiseleff, cu trupa Freestay, trupa lui Florin Ristei, castigatorul de la X Factor. Muzicienii au in setlist refrene romantice si hituri cu ritmuri deja cunoscute publicului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Beraria H ii are pe scena pe Adda si Robert Toma, de la 19.30, cunoscuti pentru piesele de dragoste pe care le interpreteaza. Organizatorii promit o seara in care iubirea si distractia vor duce la un spectacol memorabil.

Brasov

Daca am inceput cu film, incheiem ziua indragostitilor cu film.

”Love Story Film Festival” este in plina desfasurare la Brasov. Cinema Patria programeaza joi proiectia ”Love Story”, filmul iconic regizat de Arthur Hiller in 1970, cu Ali MacGraw si Ryan O’Neal. Intrarea este gratuita, de la ora 19.00, spun organizatorii.

Iasi

Alexandra Usurelu concerteaza la Iasi, la Teatrul National "Vasile Alecsandri", de la ora 20.00. Interpreta a ales in mod special sa cante live piesele de pe noul sau album pentru prima oara la Iasi.

Cluj Napoca

Ziua Indragostitilor le da ocazia celor de la Cluj Guided Tours sa puna la punct o plimbare de ”Povesti de dragoste clujene”. La ora 14.30 cei dornici sa descopere o alta istorie a orasului se intalnesc in fata grupului statuar Matia Corvin, din Piata Unirii. Taxa de participare este de 20 de lei de persoana.

Pentru cei care nu au chiar chef de sarbatorit, Tapinarii isi fac propria cantare, ”Anti Valentine´s Day”, in Foam Space din Cluj Napoca, de la ora 21.00.

Cei doi muzicieni-regizori si-au facut propria traditie din sustinerea acestui concert in diferite colturi ale tarii.

Timisoara

La Timisoara, Blocul pentru Locuire si Gazeta De Arta Politica au pus la punct o intalnire care redirectioneaza romantismul spre problemele sociale. ”Dragoste in era evacuarilor” aduce in spatiul Armonia, de pe Nicolae Titulescu 5, o prezentare a celui mai nou numar al gazetei si discutii despre situatia actuala a locuirii si evacuarilor, in context local si global.