Unde poate duce o dieta scapata de sub control. Cel mai infiorator caz de anorexie! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:16

De regula, toti ne dorim sa aratam nu bine, ci daca perfect iar pentru a atinge perfectiunea trebuie sa depunem efort. Cu toate acestea este foarte important sa stim cand trebuie sa ne oprim deoarece se poate ajunge foarte usor de la o dorinta de a scadea in greutate la obsesie.

Este in regula sa ai grija de felul in care arati si mai ales sa faci ceva in momentul in care simti ca ai acumulat cateva kilograme in plus, dar totul trebuie facut cu masura.

In imagine de mai jos puteti vedea o tanara in varsta de 20 de ani care si-a dorit sa slabeasca, dar dupa ce a dat jos cateva kilograme a obsedata sa ajunga cat se poate de slaba.


Din pacate pierderea extrema in greutate a transformat-o in anorexica, boala despre care stim ca macina tot mai multe persoane si care, inevitabil duce la deces. In GALERIA FOTO poti vedea unde duce o dieta scapata de sub control!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.