Unde poti gasi cele mai frumoase lumanari de botez? Intr-o florarie online!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 apr 2019, 11:32

Cand vine vorba despre evenimente spirituale si religioase, in majoritatea cazurilor se regasesc doua elemente comune: lumanarile si florile.

Lumanarile reprezinta lumina, speranta. Lumanarile sunt prezente la botez, la nunta, la slujbe, la evenimente mai putin fericite, cum ar fi inmormantarile. Ele sunt prezente acolo pentru ca reprezinta speranta, reprezinta faptul ca noi, ca oameni, ar trebui sa fim mai buni, mai intelegatori si sa ii ajutam pe cei care au nevoie de noi. Pe scurt, lumanarile, atat cand sunt aprinse in biserica, dar si acasa, ar trebui sa ne dea putere sa trecem peste momentele grele si speranta unui nou inceput.

Iar unele dintre cele mai importante lumanari, care se pot pastra si peste ani si chiar este recomandat lucrul acesta, sunt cele de la cununia religioasa si de la botez. Spre exemplu, lumanarile de la botez este recomandat a fi pastrate pana la 7 ani. Acestea pot fi tinute acasa, dar protejate sau pot fi pastrate in biserica, depinzand cum doreste fiecare sau depinzand de ceea ce spune preotul dupa botez. In unele zone ale tarii, lumanarile se injumatatesc: o parte va fi pastrata acasa, de catre familie, iar cealalta parte

Si pentru ca vorbim despre lumanari de botez, daca urmeaza sa aveti un asemenea eveniment in familie, probabil ca deja ati inceput pregatirile. Ce-i drept, organizarea unui botez nu este la fel de dificila ca organizarea unei nunti, insa tot trebuie sa fiti atenti la anumite aspecte. Si pentru ca lumanarea de botez este atat de importanta, trebuie sa fiti atenti unde o comandati. Poate aveti anumite preferinte la flori, insa floraria de langa voi nu are o oferta atat de bogata. Sau poate nu va plac aranjamentele care impodobesc lumanarea.

O solutie pentru a alege exact ceea ce va place este sa comandati online cele mai frumoase lumanari de botez. Puteti sa alegeti dintre modelele existente deja sau daca aveti o alta idee, puteti sa trimiteti o poza sau sa spuneti cum ati vrea sa arate lumanarea. Va garantam ca o sa fiti multumiti si nici nu o sa mai pierdeti timp astepand in florariile clasice. De asemenea, daca nu vreti sa ridicati lumanarea de la sediu, puteti opta pentru livrarea acesteia acasa ori la alta adresa. Din nou, timp economisit.

Iar daca nu stiti exact ce fel de lumanare de botez sa alegeti, in continuare o sa va prezentam doua modele superbe, decorate cu flori naturale.

Daca va plac petele de culoare, daca vreti ca lumanarea de botez sa fie vesela si in acelasi timp, sa aiba un aspect natural, sa va faca placere sa o priviti, va recomandam Lumanare Botez Orhidee Si Hortensie. Orhideele sunt flori delicate, iar botezul este o ocazie perfecta pentru a le primi in viata voastra.

Preferati ceva simplu si de efect? Atunci alegeti Lumanare Botez Gypsophila. Gypsophila este floarea perfecta pentru acest eveniment. Este o floare care semnifica puritatea, exact asa cum este un copil proaspat botezat.

Asadar, daca urmeaza sa crestinati un copil si nu stiti ce fel de lumanare sa alegeti, speram ca v-am inspirat cu aceste doua exemple!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.