Unde poți patina în București în 2024. Lista patinoarelor și prețul pentru închirierea patinelor

Author: Bianca Vidoi

Lista patinoarelor din București și prețul pentru închirierea patinelor

Sursa: Unsplash

Sezonul rece este perfect pentru pasionații sporturilor de iarnă, iar patinoarele din București sunt pline de oameni de toate vârstele ce își doresc distracție.

Deși primii fulgi de zăpadă abia și-au făcut apariția în România, zăpada artificială este folosită adesea pentru a îi ajuta pe pasionații sporturilor de iarnă să se bucure de această perioadă frumoasă a anului. Patinoarele din București încă sunt deschise, iar românii ce își doresc să se distreze trebuie să aibă portofelele pregătite pentru a își pune în practică pasiunea.

Unde poți patina în București în 2024

Primii fulgi de zăpadă și temperaturile plăcute îi fac pe bucureșteni să se bucure din plin de sezonul rece, iar pasionații de sporturi de iarnă pot face acest lucru chiar în Capitală, la numeroasele patinoare ce sunt deschise. În București există mai multe patinoare deschise, în funcție de bugetul pe care doriți să îl puneți la dispoziție pentru această pasiune, iar unul dintre cele mai apreciate patinoare din Capitală este cel din Cișmigiu, fiind cel mai mare din oraș, dar și cel mai costisitor.

Cel mai mare patinoar din București, cel din Cișmigiu, este împărțit în cinci sesiuni, prima fiind la ora 10.00, ultima sesiune fiind de la ora 20.00 până la ora 21.00. Pentru fiecare sesiune bucureștenii trebuie să scoată din buzunar suma de 40 de lei, iar dacă nu vă aduceți patinele de acasă, atunci trebuie să mai adăugați 10 lei pentru închirierea acestora, dar și o garanție returnabilă de 50 de lei.

În Cișmigiu puteți să plătiți și pentru un instructor care să vă ajute să învățați să patinați sau să vă perfecționați tehnicile, iar o oră costă 100 de lei.

Citește și: POLEIUL a transformat capitala intr-un adevarat patinoar VIDEO

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Unul dintre cele mai ieftine patinoare din București se află la Mall Veranda, iar în cadrul acestuia se organizează șase sesiuni, între orele 10.00

și 22.00. Pentru a intra în patinoar trebuie să plătim o taxă de 20 de lei, iar pentru închirierea patinelor trebuie să achităm o taxă suplimentară de 20 de lei. Cei ce nu sunt siguri pe tehnicile lor pot să închirieze pinguini sau delfini ajutători, la un cost de 15 lei.

Când se închid patinoarele

Un alt patinoar din București se află pe Bulevardul Barbu Văcărescu din București, iar acesta se află în aer liber.

Pentru o sesiune la acest patinoare trebuie să plătim 30 de lei, iar pentru închirierea patinelor trebuie să achităm 20 de lei în plus. Programul acestui patinoar începe zilnic de la ora 11.45 și ultima sesiune se încheie la ora 22.00. Acest patinoar va fi deschis până la data de 4 februarie.

În AFI Palace Cotroceni se află un alt patinoar foarte apreciat de bucureșteni, iar acesta are un program zilnic, cu sesiuni de 90 de minute, prima sesiune începând la ora 10:00, ultima având loc la ora 20:00.

De luni până joi, elevii, studenții și pensionarii trebuie să plătească doar 25 de lei dacă vin cu patinele proprii, însă restul persoanele trebuie să plătească 30 de lei.

Vineri, sâmbătă și duminică, tarifele o să crească cu 5 lei, iar dacă vă doriți să vă închiriați patinele de la acest patinoar, atunci va trebui să achitați 15 lei în plus, potrivit evz.ro.