Unde putem petrece Revelionul, in aer liber. S-a dus vremea petrecerilor cu zeci de mii de oameni, in centrul Capitalei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:55

Ofertele pentru Revelion parca sunt mai putine ca niciodata.

Cum ne mai distram anii trecuti! Alegeam sa petrecem intr-un club unde artificiile incantau petrecaretii cu efectul lor, sau mergeam in piata si saream de mama focului la 0 grade. Ne mai incalzeam cu un vin fiert, sau cu sarituri in tandem. Cei mai mari artisti stateau in frig cu orele doar ca sa treaca in noul an alaturi de zeci de mii de bucuresteni. In 2014, numarul celor care au venit sa se distreze in piata a fost covarsitor.

Anii au trecut, vremurile s-au schimbat. Cum primarul a fost arestat si a plecat si interimarul, haosul din Primaria Capitalei nu a mai lasat loc si de organizarea unui revelion in aer liber, asa cum se intampla an de an.

In 2015, singura primarie care organizeaza revelion in aer liber este Primaria Sectorului 3. Asa ca cei care locuiesc in zona vor fi  norocosi. La „Noaptea alba a dorintelor”, ca asa a denumit-o primarul, vor canta mai multi artisti printre care Andra, Proconsul, Grasu XXL sau Silviu Biris si taraful Bucuresti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tragedia din Colectiv a lasat urmari. La marele Revelion de la Palatul Parlamentului nu vor fi artificii, in semn de respect, insa meniul regal si atmosfera de petrecerea creata de Loredana vor garanta distractia.

Anul acesta, provincia bate Capitala. Dupa sapte ani de pauza, constantenii vor petrece in aer liber alaturi de Antonia sau Guess Who. La Iasi, concertul va avea loc in fata Palatului Culturi, iar pe scena vor urca mai multi artisti printre care Puya, CRBL sau Alex Velea. Si in Timisoara, dar si pe valea prahovei, romanii vor putea dansa in aer liber pe muzica mai multor artisti.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.