Unde puteți găsi un azil sau cămin de bătâni de lux?

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 21 aug 2021, 15:40

Dragostea noastră față de cei în vârstă se manifestă prin grija și atenția pe care le-o oferim.

De multe ori, atunci când intervin probleme medicale grave și nu ne mai putem ocupa suficient de bine de aspectele care le garantează siguranța fizică, este bine să ne gândim la o variantă optimă pentru ei. Senior Center, azil si camin batrani de lux este acea opțiune la care orice persoană ar tebui să se gândească atunci când vine vorba despre o alternativă în îngrijirea unui bâtrân.

De multe ori vârsta înaintată este asociată cu o serie de riscuri, pe care oricât am încerca să le ocolim, sunt inevitabile. Bătrânețea duce la slăbirea capacității fizice și la riscul de îmbolnăviri diverse. Batrânii, pe lângă bolile specifice vârstei, precum artroza, osteoporoza, reumatismul, diabetul, afecțiuni cardiace, sunt mult mai expuși la îmbolnăviri diverse, precum gripa, pneumonia, accidente vasculare, fracturi și traumatisme diverse.  Ea predispune, în funcție de factori genetici și de obiceiuri, și la anumite boli psihice, precum demența sau alzheimer, boli ce au nevoie de supraveghere permanentă și de necesitatea de a primi îngrijiri într-un centru specializat.

Unde puteți apela atunci când aveți nevoie de un azil de bâtrâni de lux?

Atunci când nu mai putem avea grijă de cei bătrâni sau aceștia sunt în incapacitatrea de a se mai îngriji singuri, este bine să ne gândim la cum le putem asigura cele mai bune condiții pentru a nu le pune integritatea fizică în pericol. Deoarece sunt multe persoane care își doresc pentru cei dragi cele mai bune alternative, Senior Center, un cămin de bătrâni cu servicii de excepție, ar trebuie să fie prima opțiune pe lista de priorități.

Senior Center, dispune de trei centre în Voluntari, Pipera și Geriatric, unde oferă îngrijire pentru bătrâni de cea mai bună calitate. Toate aceste locații sunt special concepute pentru a acorda supraveghere și servicii medicale speciale tuturor   persoanelor în vârstă, care nu au nevoie să se afle într-un spital, dar nu pot fi tratate nici acasă.

Aceste cămine de bătrâni dispun de toate dotările necesare și de personal calificat pentru a se ocupa de vârstnicii care suferă de anumite maladii ce nu permit îngrijirea la domiciliu. Există personal calificat în geriatrie alcătuit din: medici, asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, menajere, kinetoterapeuți, psihologi, psihiatri, asistenți sociali.

Centrul este o alternativă specială, de lux la căminele de bătrâni tip centre de îngrijire medicală. Spre deosebire de aceste tipuri de centre, unde  datorită numărului mare de pacienți, îngrijirea și atenția pe care o primește fiecare persoană este relativ mică sau foarte mică, Senior Center oferă un concept nou, numit “Acasa”. Astfel persoanele vârstnice primesc din partea personalului specializat în problemele celor vârstnici și bolnavi: asistenta medicală, îngrijire, terapie fizică, comunicare și terapie ocupațională.

Astfel de centre vin cu o serie de facilități, de care aceste persoane au mereu nevoie:

 

  • Servicii specializate de îngrijire, tratament și refacere, pentru bătrâni cu dizabilități fizice și psihice.
  • Spații și dotări moderne, adecvate pentru o îngrijire eficientă, pentru reabilitare, terapie și pentru o acomodare rapidă.
  • Oferte standard și personalizate, în funcție de cerințe și de nevoile celor dragi
  • Respectarea strictă a tuturor normelor de alimentație, igienă și confort.

 

Așadar, dacă doriți să aduceți în oricare dintre locațiile disponibile  o persoană dragă, aveți întotdeauna garanția că va beneficia de cela mai bună cazare și de cele mai performante servicii medicale geriatrice.

De ce să apelați la serviciile căminelor de bătrâni Senior Center?

Aceste centre de îngrijire sunt complet echipate cu facilități de top, oferind condiții de viață și medicale la standarde europene,  punând la dispoziție 24 camere, în 3 vile de lux, cu 3500 m2 de gradină amenajată cu foișor, terase, leagăne, piscină, grătar unde locuitorii împreuna cu aparținătorii se pot relaxa și pot socializa.

La dispoziția persoanelor se află în permanență o echipă  specializată în îngrijirea persoanelor vârstnice, ajutându-i să aibă o viață normală, lipsită de griji și riscuri. În plus, datorită persoanelor de aceiași vârstă, care suferă de aproximativ aceleași afecțiuni, toți locatarii vor reuși se acomodeze mai ușor, să interacționeze între ei și să se simtă acasă în aceste centre.

Serviciile medicale de specialitate cuprind atât aparatură performantă, cât și o echipă bine pregătită pentru îngrijirea și tratarea persoanelor. Un medic de medicină generală și un medic geriatru sunt în permanență la dispoziția seniorilor pentru îngrijire și supraveghere. Iar, în funcție de necesități și la cererea familiei, bătrâni pot beneficia de medici specialiști, de analize și investigații medicale speciale și chiar pot fi transportați la anumite centre medicale sau spitale private pentru consultații suplimetare.

Datorită exigențelor crescute, nevoia existenței unui astfel de centru de lux pentru îngrijire persoane în vârstă era o necesitate. Iar pentru a fi siguri că fiecare pacient primește toată atenția și îngrijirile medicale necesare, pachetele de servicii pot fi personalizate. Astfel familia poate alege cele mai potrivite opțiuni pentru cei dragi.

Pentru mai multe detalii intrați pe Senior-center.ro! Pentru o vizionare sau pentru a discuta despre oferta de servicii și posibilitățile de personalizare nu ezitați să sunați la datele de contact de pe site!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.