Unde s-a filmat serialul "Nehir"! Iata ce regiune incantatoare a Turciei au ales producatorii pentru amplasarea platourilor de filmare!

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 aug 2021, 12:22
Actorii principali din distributia serialului "Nehir"
Sursa: Instagram

Serialul turcesc "Nehir", ai carui protagonisti sunt Biran Damla Yilmaz si Feyyaz Duman a fost filmat intr-o regiune de-a dreptul incantatoare din Turcia.

Serialul turcesc "Nehir" (cu denumirea originala "Baraj") este un remake al filmului turcesc numit "Dam" ce a fost realizat in anul 1977 cu renumitii actori Turkan Soray si Tarik Akan.

Unde s-a filmat serialul "Nehir"!

Productia "Nehir" prezinta povestea fascinanta a unei tinere, Nehir (personaj interpretat magistral de actrita Biran Damla Yilmaz) o fată tânără și frumoasă care își folosește frumusețea pentru a înșela barbatii, cu scopul de a castiga diferite beneficii materiale sau statut social.

Dupa ce a fost abandonata de părinți și nevoita sa supravietuiasca pe strazi, Nehir a ajuns in grija lui Zerrin (Sumru Yavrucuk) cea care va deveni mentorul ei si cea care o va folosi in afacerile sale murdare si escrocherii.

Zerrin și Nehir devin astfel parteneri de afaceri și lucrează împreună pentru a escroca barbatii si a castiga cat mai multi bani de la ei.

Nehir avea sarcina de a seduce barbati bogati si de a-i determina sa o ceara in casatorie, iar Zerrin se preface ca este mama lui Nehir.
Tipul de toamnă se așteaptă să se căsătorească cu Nehir și chiar are o ceremonie de nuntă, dar Nehir și Zerrin fug și își îndepărtează urmele după ce iau toate cadourile de nuntă și sparg cardurile de credit ale tipului de toamnă.

Citeste si: „Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La un moment dat, Nehir oboseste sa primeasca sarcinile dificile si epuizante si se revolta, incercand sa se distanteze de Zerrin. Tanara are de gand sa isi caute adevarata dragoste insa va avea multe alte greutati si piedici de intampinat.

Roata se ivarte si ajunge si ea la randul ei sa fie inselata de Nazim (Feyyaz Duman) pe care l-a întâlnit in mediul online, unde acesta si-a dat alta identitate.

Indragita productie turceasca "Nehir" a fost filmata in mare parte in Istanbul, insa multe alte momente si cadre au fost filmate in regiunea Gölpazarı ilçe care face parte din Provincia Bilecik in partea de nord-est a Turciei.

Locul in care se afla celebrul Baraj Dam, pe cursul raului Akcay, afluent al raului Sakarya.

Citeste si: Cine sunt actorii principali din serialul turcesc”Nehir” difuzat la Kanal D, și în ce seriale au mai jucat