„Unde-s două, n-ai niciuna! Unde-s trei, abia ai una!” Vali Vijelie, despre adevărul din spatele hit-ului „Să iubești două femei”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 23 nov 2023, 14:34

Vali Vijelie, despre povestea din spatele hit-ului „Să iubești două femei”

Sursa: Captură YouTube

Vali Vijelie, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică lăutărească din România, face dezvăluiri inedite la „În Oglindă”, cu Mihai Ghiță. Artistul vorbește despre copilăria sa, dar și despre piesa care a devenit un hit la vremea lansării ei.

În 2015, Vali Vijelie avea să scoată o piesă care a devenit un hit. „Să iubești două femei” a stârnit multe reacții, iar în presă au apărut diferite speculații cu privire la viața sentimentală a interpretului. 

Invitat la „În Oglindă” cu Mihai Ghiță, Vali Vijelie a recunoscut care este adevărul din spatele piesei. 

Citește și: „Le dau tot ce vor, doar dacă muncesc” Lecțiile de viață pe care Vali Vijelie le-a dat copiilor săi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mai am și gagici frumoase, pot să țin și două case”. O voi remixa și o voi scoate din nou,” a spus acesta despre piesa sa.

mai spus acesta referitor la melodia sa.

Întrebat dacă a călcat vreodată strâmb, Vali Vijelie nu a dat un răspuns direct, ci a oferit un exemplu despre cum sunt bărbații în ziua de azi: cei care fac și cei care nu recunosc.

Citește și: ”Au început să plângă” Vali Vijelie, dezvăluiri inedite! L-a pus să-și vândă mașina și să-și cumpere o casă!

„Noi bărbații suntem de două feluri, cei care fac și cei care nu recunosc. De aici vine vorba. Care-i fără de păcat, să dea cu piatra în celălalt,” a fost răspunsul acestuia în emisiune.