Unde se află plaja 23 August? Locul din România care face furori pe TikTok

Autor: Bianca Vidoi

Unde se află plaja 23 August?

Sursa: Facebook Eforie Online

Rețelele sociale îi ajută pe români să descopere locurile ascunse din țara noastră, iar priveliștea de la plaja 23 August devine tot mai populară pe TikTok.

Aplicația TikTok îi ajută pe români să găsească posibile locuri de vacanță din țara noastră, iar plaja 23 August devine tot mai populară datorită scărilor celebre care duc direct spre plajă. Iată unde se află plaja din România ce face furori pe TikTok, dar și cum putem ajunge la aceasta.

Unde se află plaja 23 August

Vara se apropie cu pași rapizi, iar românii caută alternative prietenoase și libere pentru celebrele plaje și stațiuni de la malul Mării Negre.

Pentru a facilita acest proces sunt adesea folosite rețelele sociale, pe care oamenii pot posta un conținut scurt, care să prezinte cele mai frumoase locuri ascunde din România. Acesta este și modul prin care românii au găsit plaja ascunsă 23 August, ce devine tot mai populară pe TikTok.

Plaja 23 August, care este în mare parte sălbatică, este situată între stațiunile Olimp și Costinești. Cu exactitate, localitatea aceasta se află la 30 de kilometri de Constanța, ajungându-se la aceasta pe  drumul E 87.

Plaja 23 August este un colț de rai pentru românii ce își doresc să se bucure de un concediu liniștit și relaxat, însă este important de știut că accesul pe plajă se face pe un drum pietruit.

Citește și: Cinci destinații de poveste din apropierea Bucureștiului, în care îți poți petrece sfârșitul de săptămână. Peisajele acestor locuri îți vor tăia răsuflarea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Românii ce își doresc un concediu în care valurile mării să se audă în permanență, atunci Plaja 23 August este stațiunea ideală pentru ei, deoarece în zonă nu se află restaurante, cluburi sau prea multe unități de cazare. Ceea ce atrage cu adevărat sute de turiști, dar și ce face furori pe TikTok sunt scările ce duc la plajă de la versantul ce apără plaja. Aceste scări sunt recondiționate, iar coborându-le românii dezvăluie marea albastră și un peisaj ce le taie răsuflarea.

Plaje sălbatice din România

Plaja 23 August este doar una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din România, în care liniștea este pusă pe primul loc, departe de muzică și gălăgie. Plaja Sulina face parte din aceeași categorie, fiind o plajă sălbatică ce se află la 2 kilometri de Sulina, loc din care se poate ajunge pe jos sau cu ajutorului mijlocului de transport în comun.

Românii se pot bucura de o apă limpede și de o culoare greu de găsit, alături de un nisip fin.

Plaja sălbatică Tuzla a început să atragă tot mai mulți turiști de-a lungul anilor, iar aceasta se află între Constanţa şi Mangalia, iar deși pare un loc rupt din basme, zona paei este foarte adâcă, iar în zonă nu sunt salvamari. Românii ce vor să afle și comori ascunse ale istoriei pot alege plaja Tuzla pentru a descoperi cel mai vechi far al litoralului românesc, construit în anul 1900. 

Plaja sălbatică Șuncuiuș se află în partea de Vest a României, mai exact la 60 de kilometri de Oradea, la poalele munților Pădurea Craiului.  Acesta este locul în care se pot combina cele mai mari pasiuni ale românilor, dorința de a sta la plajă, dar și cea de a face trasee montane, fiind variante pentru cele două activități, potrivit adevarul.ro.