Unde se ascunde Viktor Ianukovici? Fostul presedinte este de NEGASIT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 30 aug 2021, 13:00

Macelul de pe Euromaidan s-a-ncheiat, dar cel care a ordonat reprimarea sangeroasa a manifestantilor e de negasit!

Unde se afla fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici? De la sfarsitul saptamanii trecute, de cand Parlamentul l-a destituit de la carma tarii, Viktor Ianukovici e de negasit! Unde se ascunde? Cea mai recenta veste vine chiar de la consilierul sau.

Anuntul ca fostul presedinte al tarii s-ar afla inca in tara a fost facut aseara de catre consilierul sau, care nu a divulgat si in ce localitate s-ar ascunde.



Scenariile nu se opresc aici. Potrivit presei din Rusia, Ianukovici ar fi fost vazut duminica noapte, in timp ce ar fi plecat cu un avion privat. Destinatia? Crimeea. Zvonurile despre unde s-ar ascunde cel care a provocat haosul de pe Euromaidan sunt tot mai multe! Cu doar cateva zile in urma, presa ucraineana scria ca fostul presedinte ar fi decolat din Kiev spre Harkov, un oras din apropierea granitei cu Rusia.


Informatia a fost confirmata si de autoritatile americane, dar si de postul american de televiziune BBC, care relata in urma cu doua zile ca Ianukovici s-ar afla la Harkov cu scopul de a pune capat unei actiuni separatiste din partea guvernatorului regiunii. Oare Viktor Ianukovici cauta refugiu la vecinii rusi?

N-ar fi exclus! Pana la urma, Ianukovici a intors spatele Comunitatii Europene  inca de la inceput si s-a pronuntat in favoarea unui parteneriat strategic cu Rusia, fapt care i-a si scos in strada pe zeci de mii de ucraineni.


La inceputul saptamanii, Ministrul Interimar de Interne  anunta ca a fost emis un mandat de arestare pe numele lui Ianukovici.
##VIDEO103816##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii