Unde se pot răcori bucureștenii? Prețul pentru a petrece o zi la piscină

Autor: Bianca Vidoi

Ce prețuri îi așteaptă pe bucureștenii ce vor să meargă la piscină?

Sursa: freepik

Canicula se instalează în România, iar bucureștenii își doresc să scape de disconfortul termic cu ajutorul piscinelor și bazinelor din oraș.

Luna iulie le aduce românilor temperaturi mult mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă a anului, iar bucureștenii își doresc să petreacă cât mai mult timp la piscină sau bazin pentru a se răcori. Iată care sunt prețurile pe care trebuie să le scoată locuitorii Capitalei pentru a se bucura de câteva ore răcoroase.

Unde se pot răcori bucureștenii

Disconfortul termic începe să îi facă pe bucureșteni să caute cele mai bune soluții pentru a se răcori, fără a fi necesar să meargă la malul Mării Negre, iar variantele pe care

le au la dispoziție sunt nenumărate. Fiecare bucureștean se poate bucura de o zi la piscină sau bazin, fiind variante prietenoase cu toate bugetele.

Una dintre cele mai apreciate locuri din București atât pe timpul verii, dar și pe timpul sezonului rece este cel mai mare complex termal din Europa, Therme București. Bucureștenii pot alege unul dintre cele trei pachete puse la dispoziție de Therme București, mai exact pot alege dintre Galaxy, The Palm și Elysium, ce prezintă fiecare facilități diferite.

Acest complex termal este situat pe Calea Bucuresti 1K, Balotești, iar doritorii trebuie să scoată din buzunar între 63 și 200 de lei, prețul variind pentru zona aleasă, dar și timpul petrecut în cadrul complexului.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la hotelurile vedetelor din România?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

La data de joi, 13 iunie 2024, un nou loc în care oamenii se pot distra s-a deschis, mai exact Lagoon Park. Lagoon Park este o plajă urbană ce are o mărime de 11.000 metri pătrați, iar aceasta este prima plaja artificială din București. Tariful pe care bucureștenii trebuie să îl achite pentru o zi de relaxare la Lagoon Park variază în funcție de perioada în care mergeți, mai exact 165 de lei pentru zilele săptămânii și 195 de lei pentru zilele de weekend.

Lagoon Park se află la Strada Coralilor, 18.

Variante prietenoase cu toate buzunarele 

Persoanele ce își doresc să se bucure de o zi la bazin, dar nu vor să plătească sume exorbitante, atunci Ștrandul din Berceni este varianta pentru care puteți să optați. Ștrandul din Berceni este localizat pe Strada Izvorul Oltului nr. 9, Sector 4, iar tariful pentru un adult este de 40 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend.

O altă variantă accesibilă pentru bucureșteni se află în cartierul Militari, iar acest loc le oferă nenumărate facilități atractive oamenilor, precum un loc de joacă pentru copii, un bar tropical și o grădină japoneză. Aqua Garden Militari Residence se află în Strada Rezervelor nr. 70, Roșu, Ilfov, iar pentru o zi plină de distracție, bucureștenii trebuie să plătească 30 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend, potrivit antena3.ro.