Se întâmplă după șase luni. Unde se redeschid cinematografele?

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 13:05

Unde se redeschid cinematografele? Autoritățile au luat această decizie, dar nu fără a impune o serie de măsuri stricte împotriva coronavirusului.

Unde se redeschid cinematografele? După ce timp de șase luni cinematografele au fost închise, autoritățile au decis să ridice restricțiile și să le permită oamenilor accesul în sălile de cinema. Unde se va întâmpla acest lucru?

Citeste si: Sfatul lui Ludovic Orban pentru românii care vor să plece în concediu: "Să renunțe la..."

Se întâmplă după șase luni. Unde se redeschid cinematografele?

China a anunțat că va redeschide cinematografele, dar nu fără a impune mai multe măsuri stricte pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Astfel, Administraţia Chineză de Film  a decis să redeschidă cinematografele aflate în zonele în care nu există un risc ridicat de infectare cu coronavirus. 

Pentru a li se permite accesul în sălile de cinema, oamenii trebuie să poarte masca de protecție și să respecte o distanță de cel puțin un metru.

În aceste condiții, cinematografele vor funcționa la 30% din capacitate, iar numărul de filme rulate va scădea la jumătate din volumul anterior, potrivit digi24.ro . Mai mult decât atât, în interiorul cinematografelor nu vor mai fi servite băuturi și mâncare, masca de protecție va fi obligatorie, biletele vor putea fi achiziționate doar online, iar la intrarea în sala de cinema, oamenilor le va fi luată temperatura.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Se începe școala în toamnă? Ministrul Tătaru a făcut anunțul: "Doar o treime dintre elevi vor merge" Ce se întâmplă cu ceilalți elevi

Ce a pățit o vânzătoare care i-a atras atenția unei cliente că nu poartă masca de protecție?

Vânzătoare lovită de o clientă. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Baia Mare. Ce s-a întâmplat?

Vânzătoare lovită de o clientă. Incidentul s-a petrecut într-un magazin din Baia Mare și, din primele informații, se pare că întregul conflict a pornit după ce vânzătoarea i-ar fi atras atenția clientei că e nevoie să poarte masca de protecție în interiorul magazinului. 

O vânzătoare din Baia Mare a fost victima unui incident mai puțin plăcut. În imaginile surprinse de camerele de luat vederi se vede clar cum aceasta a atenționat o clientă că în interiorul magazinului trebuie să poarte masca de protecție. Vizibil deranjată de faptul că i s-a atras atenția, femeia a lovit-o pe vânzătoare, după care a ieșit din magazin.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Angela Merkel şi Emmanuel Macron, anunţ de ultimă oră

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.