Unde se reface actrita Ezgi Asaroglu dupa separarea de iubitul ei, Keremcem!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:07

Ezgi Asaroglu si Keremcem au hotarat sa ia o pauza in ce priveste relatia lor si odata cu incheierea sezonului trei al serialului "Bahar:Viata furata!"

Ezgi Asaroglu si Keremcem se afla in vacanta in aceste zile, insa nu impreuna, fiecare cu prietenii lui. Spre deosebire de Ezgi care este mult mai secretoasa, Keremcem a si dezvaluit mai multe detalii despre vacanta sa prelungita. In schimb, iubita lui s-a multumit sa puna doar cateva poze sugestive din vacanta petrecuta se pare intr-o regiune din Italia. La fel ca si Keremcem, Ezgi are de gand sa viziteze mai multe locuri din aceasta tara, in timp ce el este adeptul plimbarilor cu iahtul.

Desi gurile rele spun ca si Ezgi ar suferi de sindromul epuizarii cronice, iata ca actrita se distreaza in vacanta alaturi de cateva persoane apropiate!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.