Unde si-au petrecut vedete autohtone vacanta? Afla din VIDEO daca pentru ele este an de criza

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:51

Noptile albe petrecute pe plaje s-au cam terminat, iar toamna bate la usa. Sper ca v-ati desfacut bagajele de vacanta si ca nu ati facut prea multe prostioare. Dar sa nu cumva sa credeti ca ati fost singurii care au plecat dupa odihna si relaxare. Si vedetele au avut vacantele lor. Cum am aflat? De pe Facebook, normal!

Va vine sau nu sa credeti, Andreea Esca a putut sa-si ia liber de la serviciu si sa plece O LUNA DE ZILE departe de pupitrul stirilor! A ajuns tocmai… in America! Alaturi de membri familiei si de cativa prieteni, prezentatoarea tv a strabatut celebra sosea americana Route 66! “Un peisaj aproape ireal!” Asa descrie Andreea Esca vizita la Marele Canion. A fost impresionata si de lacul Powell, iar calatoriile prin Arizona si Statul Utah au reprezentat adevarate experiente. 

 

Dupa modelul celor care aleg sa isi dezvolte latura spirituala, vizitand Asia, prezentatoarea TV Andreea Raicu nu a ratat ocazia de a face “terapie” pe meleagurile din India. Acolo s-a indragostit de straiele traditionale “sari” si a socializat cu locuitorii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.