Unde sunt aniversarile de altadata? Gigi Becali isi petrece ziua de nastere DUPA GRATII VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:27

Unde sunt aniversarile de altadata, in care Gigi Becali chefuia alaturi de zeci de prieteni.

De altfel, in familiile aromanesti, exista obiceiul sa se dea o mare petrecere de ziua capului familiei. Iar Becali, dupa cum stie toata lumea, respecta traditiile cu sfintenie. Asa ca a facut chefuri si de ziua de nume si de ziua de nastere. Pana astazi.

 

Desi este in inchisoare, Becali a incercat din rasputeri si anul acesta sa fie alaturi de familie. A facut o solicitare in care a invocat motive familiale si a solicitat o zi de libertate.

 

Mai ales ca legea privind executarea pedepselor spune ca un detinut care are o buna conduita si a dovedit staruinta in munca sau in alte activitati educative si culturale poate avea dreptul de a iesi din penitenciar. Nu mai mult de 15 zile pe an.

 

Becali nu a obtinut insa aprobarea comisiei de la Penitenciarul Jilava. Asa ca, de ziua lui, latifundiarul din Pipera a ramas doar cu amintirea petrecerilor de pomina pe care le facea.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cu toate acestea, nu a fost chiar singur.

La vorbitor au venit astazi sa-i spuna "La multi ani" aghiotantul sau Lutu si varul sau Virgil Becali. Cei doi nu au vrut sa discute cu presa. 

 

La iesire insa, Virgil Becali a transmis presei mesajului lui Gigi. Daca acum ceva vreme zicea ca a divortat de presa, astazi, latifundiarul din Pipera, a parut ceva mai impaciuitor.

 

Pe langa faptul ca e ziua lui Gigi Becali, astazi, e o zi importanta si pentru Steaua.

De la fani pana la conducere, toti stau cu sufletul la gura in asteptarea deciziei UEFA. Inaltul for trebuie sa le comunice daca mai pot sau nu participa in acest an in competitiile europene.

 

Decizia a fost luata inca de vineri, dar redactarea si comunicarea ei intarzie. Steaua a ajuns in aceasta situatie dupa ce Gigi Becali a fost condamnat in dosarul Valiza.