„Unde suntem in siguranta?” Nici macar constructiile recente nu par sa indeplineasca normele de securitate

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 sep 2020, 02:55

Multe teatre, cluburi si restaurante isi asteapta clientii in cladiri vechi de sute de ani.

Cati dintre voi n-ati calcat macar o data pe Arena Nationala? Ei bine, dupa tragedia care ne-a indoliat tara, Mitica Dragomir face dezvaluiri care i-ar putea face pe suporterii microbisti sa se gandeasca de doua ori inainte sa ajunga aici.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune ca Stadionul National, care a costat 235 de milioane de euro si a fost inaugurat in 2011, e o bomba cu ceas.

Cine plateste bilet si sta in tribune, isi risca viata fara sa stie. Arena noastra, de doua ori mai scumpa decat cea de la Frankfurt, are un lips urias care pune in pericol mii de vieti: „E singurul stadion din lume fara scari! ”

In replica, reprezentantii Primariei Capitalei spun ca au autorizatia Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta necesara celui mai mare si celui mai modern stadion al Romaniei.

Numai ca nu e cea finala:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Arena Nationala nu are, astazi, probleme de ordin tehnic care sa puna in pericol siguranta spectatorilor. Problema pe care o inregistram este una administrativ-legala care in mod cert se va solutiona.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.