Unde va petreceti Pastele? Pensiunile din Bucovina se pregatesc de oaspeti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Cu mai putin de o luna inainte de Paste, pensiunile din Bucovina se pregatesc sa isi primeasca turistii in sprit traditional. Bucovina ramane zona cea mai cautata de turisti pentru peisajele pitoresti, relaxare, dar si pentru mancarurile traditionale.

Una din destinatiile pentru vacanta de Paste este manastirea Agapia. Iar proprietarii pensiunilor din preajma nu stau degeaba. Au facut deja ofertele de pret si lucreaza la meniul pentru oaspeti. Unde mai pui ca esti aproape de renumitele manastiri din nordul Moldovei.

Una din destinatiile pentru vacanta de Paste este manastirea Agapia. Proprietarii pensiunilor din preajma au facut deja ofertele de pret si lucreaza la meniul pentru oaspeti. Produsele pregatite sunt din gospodaria proprie,inclusiv inghetata care e preparata numai cu produse eco.
In noaptea de paste se face un foc de tabara unde sunt invitati toti oaspetii care pot servi un pahar de vin sau de palinca.

La Varatec, turistii sunt asteptati cu miel la protap, oua rosii, drob. Toate produsele sunt traditional romanesti si specifice zonei. Gazdele se vor stradui sa ofere o oaspetilor o armosfera cat mai primitoare.

Daca doriti sa petreceti Pastele chiar la manastire, trebuie sa stiti ca regulile sunt mai stricte.
La hotelul Manastirii Neamt putei inchiria o camera cu 100 de lei pe perioada sarbatorilor de Paste. Femeile nu pot dormi in aceeasi camera cu barbati si trebuie sa participati la slujba de inviere.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.