Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate bucura de preparatele tradiționale

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 apr 2024, 12:28
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele?
Sursa: Facebook Irinel Adrian Columbeanu

Paștele se apropie, iar Irinel Columbeanu va celebra sărbătorile pascale într-un mod diferit față de cum era obișnuit, fără mâncăruri scumpe și băuturi fine.

Irinel Columbeanu este cunoscut pentru perioada sa de glorie, în care fiecare sărbătoare importantă era celebrată fastuos, cu băuturi fine, mâncăruri scumpe și în locații de lux, însă acele vremuri au apus pentru omul de afaceri. Paștele anului 2024 îl va prinde pe Irinel Columbeanu la azilul în care trăiește și cu o dietă strictă.

Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele

Irinel Columbeanu își dorea ca aceste sărbători pascale să fie celebrate alături de fiica sa, motiv pentru care ar fi trebuit să aibă o călătorie lungă cu avionul ca să ajungă în

America, însă planurile acestuia au fost date peste cap din cauza problemelor de sănătate. Acesta a suferit un accident vascular, motiv pentru care medicii au decis că cel mai bine pentru omul de afaceri este să nu călătorească cu avionul.

Deși în anii trecuți Irinel Columbeanu avea parte de mese îmbelșugate cu ocazia sărbătorilor și de locații de vis, în anul 2024 acesta își va petrece Paștele la azilul în care locuiește.

Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni din Ghermănești, a anunțat că persoanele ce trăiesc acolo vor avea parte de o masă de sărbătoare, umplută cu toate preparatele tradiționale pe care și le pot dori, însă cu toate acestea Irinel Columbeanu nu poate mânca mult, din cauza vârstei pe care o are, ce vine alături de mai multe probleme de sănătate.

Citește și: Irinel Columbeanu, pe cale să devină socru? „Vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere”. Ce răspuns a primit fostul milionar din partea fiicei lui

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

”Organizăm masa de Paște, cu bunătăți. Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul”, a declarat Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni din Ghermănești, pentru playtech.ro.

Ce vârstă trebuie să aibă viitoarea soție a lui Irinel Columbeanu pentru a continua să trăiască la azil?

Irinel Columbeanu a fost vizitat în ultimele luni de mai mulți prieteni, persoane apropiate și foste iubiri din viața lui, iar deși acesta se luptă cu mai multe problemele de sănătate, inima lui speră să mai bată pentru o persoană înainte să decedeze. Fostul milionar nu spune nu posibilității de a se recăsători, chiar dacă are 66 de ani, însă o posibilă relație a acestuia îi poate pune în pericol camera în azilul în care locuiește.

Pentru a se recăsători, dar și pentru a locui în azil, Irinel Columbeanu trebuie să își găsească o soție care să aibă peste 60 de ani, moment din care cei doi pot beneficia de o cameră de cuplu care să aibă toate condițiile.

”Irinel Columbeanu are voie, dacă se recăsătorește, poate să mai stea la noi, în căminul de bătrâni, nu-i nicio problemă.

Însă, conform normativelor, soția lui trebuie să aibă de la vârsta de 60 de ani în sus, de la vârsta pensionării, așa este acum regulamentul obligatoriu, în toate căminele de bătrâni din România. Am mai avut, în decursul timpului, și familii, le-am oferit o cameră pentru cuplu, cu televizor, frigider și, obligatoriu, cu baie personală”, a declarat patronul căminului de bătrâni din Ghermănești pentru aceeași sursă.