Unii sefi au gasit solutia pentru a-si face angajatii sa lucreze cu drag si spor: le-au adus specialisti care sa le faca masaj chiar in timpul orelor de program

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:34

Cum sa fii relaxat si linistit la locul de munca? Cum sa dai randamentul maxim, chiar si atunci cand nu ai chef?

Pentru Alesia, munca pare sa fie o placere. La miezul zilei, dupa ore bune de stat pe scaun in fata calculatorului, tanara se rasfata cu cateva minute de relaxare.

Cum sa nu merite, cand sedinta de relaxare de un sfert de ora se petrece chiar la birou? Ba, mai mult, pe buzunarul patronului! Si toate acestea, pentru ca randamentul angajatilor sa fie la cote maxime.

Pe o piata a muncii in continua miscare, multi dintre sefi apeleaza la tot felul de tactici pentru a impedica oamenii sa plece catre alte companii.



O data pe saptamana, pe parcursul unor sesiuni de cate 15 minute, Alina si echipa ei aduc relaxarea in corpurile angajatilor si linistea in mintea patronilor.

In ultimii ani, serviciul de masaj la birou a devenit din ce in ce mai cautat. Orele petrecute pe scaun isi pun amprenta asupra coloanei iar cateva minute saptamanale de relaxare pot face minuni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”