Uniunea Europeana creste presiunea asupra executivului de la Bucuresti. Vezi ce spune cotidianul Financial Times!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 00:50

Potrivit ziarului Financial Times, liderii europeni intentioneaza sa trimita emisari la Bucuresti, in contextul actualei crize politice, care sa monitorizeze daca actuala putere isi respecta obligatiile asumate privind democratia si respectarea deciziilor Curtii Constitutionale.

Uniunea Europeana va intocmi un raport prin care va evalua progresele inregistrate de Romania in lupta anti-coruptie, dar si reformele din justitie. Liderii europeni l-au avertizat pe premierul Victor Ponta ca lupta pentru putere a actualei coalitii risca sa rastoarne toate eforturile facute de Romania in ultimii ani. Victor Ponta a fost criticat de lideri din Europa si SUA pentru faptul ca a folosit ordonanţe de urgenta pentru a reduce competentele Curtii Constitutionale in scopul suspendarii presedintelui Traian Basescu.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.