Universul lui Emir este zguduit de Kemal! Secretul familiei este aflat de rival, azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 19 apr 2017, 09:35

De indata ce afla ca fratele lui a ucis-o pe Karen, Kemal il denunta la Politie.

Emir, mandru ca a reusit inca o data sa il “loveasca” pe Kemal, exact acolo unde il doare cel mai tare, familia, cauta sa scape cu mainile curate din toata aceasta poveste, in realitate, atent planuita chiar de el.

Dupa denuntarea fratelui sau, Kemal are mari probleme in familie. Singura persoana care il intelege pe Kemal este Nihan. Cei doi indragostiti realizeaza inca o data ca sunt facuti unul pentru altul si ca, asa cum dragostea lor este una, si ranile le sunt comune.

Nemerniciile pe care Emir continua sa le faca pentru a-i desparti pe Kemal si Nihan, ii vor apropia, de fapt, si mai mult, pe acestia. Desi familiile le sunt potrivnice, iar problemele nu mai contenesc sa apara in vietile lor, Kemal si Nihan continua sa se sustina.

Odata cu arestarea lui Tarik, Emir Kozcuoglu foloseste fiecare ocazie pentru a mai porni o lupta impotriva lui Kemal. Emir nu poate, insa, sa prevada consecintele atacului sau sustinut.

Tot ceea ce face Emir il vor determina pe Kemal sa fie neindurator cu rivalul sau.

Kemal decide sa lupte impotriva lui Emir chiar cu armele folosite de acesta. Kemal stie care este secretul bine tainuit de Emir si, totodata, singurul lucru care il va face sa sufere cumplit pe acesta.

Kemal investigheaza trecutul familiei Kozcuoglu

Kemal, in demersul sau, pentru deslusirea celui mai mare secret din trecutul lui Emir, ii are alaturi pe Nihan si Zehir (“Otrava”) si fiecare indiciu descifrat de acestia duc catre elucidarea marelui secret

al familiei Kozcuoglu.

Vildan este la un pas de a afla motivul ascuns care sta in spatele casatoriei lui Zeynep cu fiul sau, Ozan. Pe Zeynep o asteapta zile grele in casa familiei Sezin.

Emir, care visa sa-l ingenuncheze pe Kemal, prin actiunile sale, va fi socat ce ceea ce ii va spune acesta. Emir afla de la Kemal ca a trait in minciuna zeci de ani, din cauza tatalui sau.

Universul lui Emir este zguduit de Kemal.

Nu ratati un nou episod din "Dragoste infinita", azi, de la 20.00, la Kanal D.