Untold 2021. Cât costă biletele și când are loc marele festival

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 19:40

Untold va putea fi organizat în acest an. Când va avea loc marele festival si cât costă un bilet?

Untold este unul dintre puținele festivaluri de aploare care se va organiza în acest an pandemic. Organizatorii UNTOLD 2021 au anunțat când are loc festivalul si cât costă un bilet. Află în articolul de mai jos toate informațiile despre UNTOLD 2021.

Citeste si: Diferența dintre persoanele vaccinate și cele care au făcut COVID-19. De ce la unele evenimente pot participa doar persoanele vaccinate?

Cât costă un bilet la Untold 2021?

Organizatorii festivalului au anunțat că autoritățile au dat undă verde pentru astfel de evenimente de amploare, fără vreo limită privind capacitatea.

Citeste si: Anunțul momentului! Se redeschid restaurantele, cafenelele și cinematografele. Unde s-a luat această decizie

 

"Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate.

Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri.

UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung așteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Și pentru cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanția că se întâmplă a șasea ediție UNTOLD înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Programat inițial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure

condiții", au anunțat luni organizatorii.

 

Citeste si: Când ar putea fi organizate festivalurile Untold și Neversea în 2021? Dan Barna: "Condiția este ca participanții să..."

Festivalul Untold 2021 va avea loc la Cluj în perioada 9 și 12 septembrie, iar biletele se pun în vânzare joi, 10 iunie.

Abonamentele UNTOLD 2021 se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com.

Organizatorii speră să fie lăsat oricine doreşte să vină la festival, dacă prezintă un certificat de vaccinare anti-Covid-19, dovada că a trecut prin boală și are anticorpi sau să aibă un test PCR făcut cu nu mai mult de 72 de ore înainte. Însă autorităţile au anunţat că doar cei vaccinaţi au acces la festival.

 

 
 
 
 
 
View this post
on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNTOLD (@untoldfestival)

Cine cântă la UNTOLD 2021

Organizatorii UNTOLD anunță că pregătesc și în acest an nume mari internaționale și cea mai intensă experiență de până acum.

Citeste si: Primele spectacole în România, după perioada de pandemie! Ce evenimente pilot cu public a anunțat Ministerul Culturii

De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții.