UNTOLD 2023: Când are loc festivalul? Primii artişti care şi-au anunţat participarea

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 oct 2023, 02:45

Prima ediție a festivalului UNTOLD  a fost în anul 2015, iar acum organizatorii pregătesc ediție cu numărul opt

Sursa: Facebook UNTOLD

UNTOLD 2023. Vara se aproprie cu pași repezi, iar oamenii se gândesc deja ce să facă în concediu, iar participarea la UNTOLD este una din variante.

UNTOLD 2023. Festivalul UNTOLD atrage anual mii de oameni ce au în comun pasiunea pentru muzică și distracție, iar acestea sunt primele detalii pe care organizatorii le-au dat despre festivalul de muzică.

Citește și: Cele mai importante evenimente din 2023. România va găzdui diferite evenimente sportive în anul 2023

UNTOLD 2023: Când are loc festivalul

UNTOLD 2023 se va organiza în perioada 3-6 august, la Cluj Napoca, ca în anii precedenți. Deja s-au pus în vânzare primele bilete pentru festivalul UNTOLD 2023, încă din luna octombrie Primele 10.000 de bilete ce s-au pus în vânzare la începutul lunii octombrie au avut un preț special, de doar 109 euro plus taxe.

Festivalul se va ține în Parcul Central, ce oferă o suprafață de 235.000

de metri pătrați, acolo unde toți pasionații de muzică sunt așteptați pentru patru zile de poveste, în care distracția va fi nelipsită.

Mii de fani vor putea să se bucure de muzica de la UNTOLD 2023, acolo unde timp de 4 zile și implicit 4 nopți, muzica va fi personajul principal. În acele zile oamenii vor putea asculta EDM, pop, house, techno, tech-house, deephouse, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele, alături de artiștii lor preferați, anunță organizatorii evenimentului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: O româncă a fost desemnată cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume: "La început am urât jocul și nu am jucat bine, dar am decis să joc un an și să încerc să o fac din ce în ce mai bine"

Care sunt artiștii ce vor fi prezenți la UNTOLD 2023

Organizatorii UNTOLD 2023 au anunțat că la această ediție a festivalului vor participa trupe ce nu au mai cântat până acum în România, iar până acum s-au afișat doar două nume apreciate de români, Armin van Buuren, care este unul dintre cei mai apreciați DJ din lume și Imagine Dragons, trupă cunoscută pentru piese precum ,,Believer”, ,,Whatever It Takes”,  ,,Thunder” și  ,,Sucker for Pain”.

De-a lungul celor 7 ediții ce s-au organizat, pe scenele festivalului UNTOLD au urcat nume cunoscute de artiști sau DJ, precum Steve Aoki, Don Diablo, G-EAZY, Kygo, David Guetta, J Balvin, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, The Chainsmokers și mulți alții. Însă nu doar artiști străini cântă la renumitul festival, artiști consacrați precum B.U.G Mafia, Inna, Paraziții, Grasu XXL & Guess Who, dar și artiști apreciați de români în ulrimii ani, precum Rava, Killa Fonic, Nane, Azteca și alte nume cunoscute au cântat pe scenele UNTOLD în ultimele ediții ale festivalului.

Citește și: Neversea, cel mai mare festival din Europa ce are loc pe plajă, pune restricții constănțenilor

Surse: Facebook UNTOLDwowbiz.ro

 

Taguri: