Untold 2023: Tot ce trebuie să știi despre festivalul din perioada 3-6 august

Author: Bianca Vidoi

Tot ce trebuie să știi despre festivalul din perioada 3-6 august

Sursa: Facebook UNTOLD

Untold 2023. A mai rămas o săptămână până la cel mai așteptat festival din țara noastră, UNTOLD, ce va avea loc în perioada 3-6 august.

Untold 2023. Experiența de pe Cluj-Arena  are loc în aproximativ o săptămână, iar oamenii sunt curioși de artiștii pe care îi vor vedea pe scenă, dar și de prețul biletelor așteptatului festival al anului 2023.

Citește și: Coldplay în România. Tot ce se știe despre concertul din 2024

Tot ce trebuie să știi despre festivalul din perioada 3-6 august 

Festivalul UNTOLD 2023 se află la a 8-a ediție anul acesta, iar organizatorii evenimentului au anunțat că toate abonamentele sunt epuizate. Singura variantă prin care aceștia mai pot spera la un abonament la cele patru zile pline de magie este prin intermediul unei liste de așteptare ce se poate găsi pe site-ul oficial al festivalului. 

" Cei care doresc să experimenteze atmosfera Universului UNTOLD, festival care ocupă locul 9 în lume în Top 100 Festivals, sunt invitaţi să opteze pentru abonamentele VIP.

Biletele de o zi reprezintă, de asemenea, o opţiune pentru cei care doresc să se alăture distracţiei pe parcursul unei zile. Pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani de a participa la acest festival magic, UNTOLD va deschide o listă de aşteptare limitată"
, precizează organizatorii UNTOLD, relatează adevarul.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Miile de persoane ce sunt așteptate vor putea să simtă muzica a peste 250 de artiști naţionali şi internaţionali, iar locul magic în care aceștia se pot simți ca acasă are peste 235.000 de metri pătraţi, împânziți de lumini, coneptul nou pe care organizatorii l-au gândit pentru această ediție fiind Phoenix.

Citește și: Johnny Depp și-a anulat concertul din Budapesta după ce a leșinat în camera sa de hotel! În ce stare se află actorul

Programul festivalului UNTOLD 2023

Program joi, 3 august, Untold 2023

Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Program vineri, 4 august, Untold 2023

Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Program sâmbătă, 5 august, Untold 2023

Martin Garrix, Eric Prydz, French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Program duminică, 6 august, Untold 2023

Armin van Buuren, David Guetta, DJ-ul care este iubit  în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD, alături de Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt doar câteva din numele ce pot fi admirate în ultima zi a festivalului așteptat de toată lumea, relatează digifm.ro.

Scena Galaxy, reprezintă o casa techo a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground:

 

  • Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
  • Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
  • Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
  • Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?