Unui bărbat însurat i se aprind călcâiele după o femeie superbă. Face tot ce poate pentru a o cuceri și, când credea că femeia este a lui, are parte de o mare surpriză! Ce se întâmplă când cele două femei se văd față în față

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 20:50
Tânărul și soția lui
Sursa: captura video Kanal D

Un tânăr însurat este foarte atras de o brunetă superbă căreia îi face poze. Urmărește povestea la "În căutarea adevărului", Live la Kanal D și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vom cunoaște în emisiunea de astăzi "În căutarea adevărului" de la Kanal D  un tânăr căruia i se aprind călcâiele după o brunetă căreia îi face poze. El nu ține cont că este însurat și face tot ce ține de el pentru a o cuceri pe brunetă.

Asaltată de tânăr, bruneta începe să aibă și ea sentimente pentru acesta. Ba chiar plânge, la un moment dat, că s-a îndrăgostit de cine nu a trebuit.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Femeia înșelată simte că se întâmplă ceva, ba chiar îl verifică pe soțul ei la gât să vadă dacă este mușcat. El este șocat de cât de departe au ajuns lucrurile.

În cele din urmă, la confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului", soția înșelată și bruneta superbă ajung față în față.

"N-am făcut nimic", spune bruneta, moment în care soția înșelată îi dă replica: "Mai ai și tupeu să deschizi gura".

Citeste si: Ioana rămâne însărcinată cu un bărbat în vârstă și însurat! Când îi dă vestea acesta are o reacție revoltătoare! Ce îi spune și cum se încheie totul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se va încheia această poveste interesantă aflați urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D și Live Video Online, pe kanald.ro. Pentru a vedea emisiunea online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, smartphone sau laptop atunci când emisia are loc la TV.

Ernest: "Am trecut prin situații urâte"

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri la Kanal D, între orele 13:00 și 15:00, și este prezentată de Ernest Takacs. Ernest a prezentat anterior, tot la Kanal D, "Ochii din umbră", o emisiune tot cu trădări, înșelări și, în general, situații excepționale.

Căsătorit de mai bine de 20 ani cu Ada, cu care are un băiețel superb, Ernest Takacs recunoștea că a trecut prin situații dificile din pricina emisiunilor pe care le-a realizat, de-a lungul anilor, la TV.

Ernest a devenit celebru în televiziune datorită reality-show-ului "Big Brother".

"Suntem împreună de mulți ani, de 15 ani, și am trecut prin situații urate, în care diverși indivizi fie din frustrare sau interacțiunea cu diverse licori bahice, credeau că e amuzant să te iei de Ernest pentru că nu e cu bodyguarzii după el. Aceste episoade sunt din ce în ce mai rare, dar soția mea a înțeles că fac parte din viața mea.

Nu sunt genul de om care, dacă e oprit pe stradă, să întoarcă spatele. Din fericire, soția mea este înțelegătoare la acest capitol", declara, într-un interviu pentru Libertatea, Ernest Takacs.

Citeste si: Ionuț intră într-o afacere dubioasă cu un cunoscut. La început lucrurile merg bine, își cumpără o mașină de lux, dar apoi... Cum se încheie totul este tulburător!