Unui tanar crescut la orfelinat i s-a indeplinit cel mai frumos vis! Care este acesta?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:50

Irinel Calin este un tanar ambitios si cu multe vise pentru care face totul ca sa si le indeplineasca. Nu este un tanar ca oricare altul. A cresut la orfelinat si a simtit toata viata lui lipsa unei familii, a unui camin.

Cand avea 14 ani, cu ajutorul politiei, Irinel a reusit sa bata la poarta mamei sale. Baiatul de atunci a simtit ca este primit cu raceala chiar daca femeia l-a poftit in casa ei. A fost primit ca un musafir oarecare, iar la despartire i s-a spus sa nu mai calce pe acolo niciodata. S-a intors la camin cu inima franta, dar a aflat ca nu e singur, mai are surori.


Irinel si-a luat demult viata in propriile maini. Isi castiga singur existenta, nu duce lipsa de nimic, dar ii este greu sa constate ca nu este nimeni care sa astepte vesti de el, iar singuratea il apasa.

Tanarul este constient ca nu poate avea o relatie sanatoasa cu cea care i-a dat viata. Vrea, in schimb, sa isi cunoasca surorile cu care sa mentina o legatura stransa, atat cat se poate.


Irinel stia de existenta a doua surori, cu una dintre ele a locuit in acelasi camin, pana in clasa a IV a, Daniela. Mai stia si de existenta Simonei pe care nu a vazut-o niciodata, Din relatia actuala de concubinaj a mamei sale a aflat ca au rezultat alti trei copii, doua fete si un baiat.

Echipa Gaseste-mi familia a pornit pe urmele surorilor lui Irinel.
Daniela a refuzat orice contact cu fratele ei, iar Simona a fost fericita sa afle de existenta lui.

Urmareste video si vezi o emotionanta intalnire intre frate si sora!

 

Taguri: