Unul din marile regrete ale lui Maurice Munteanu: "Mi-ar fi plăcut să o cheme Nora!" Nimeni nu știa acest lucru despre juratul Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 sep 2022, 00:30

Unul din marile regrete ale lui Maurice Munteanu

Sursa: Captură KANAL D

Maurice Munteanu a recunoscut in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities unul dintre lucrurile mai putin stiute despre temutul jurat.

Maurice Munteanu este o persoana extrem de discreta atunci cand vine vorba despre viata lui privata, insa in Gala ce tocmai s-a incheiat, juratul a fost coplesit efectiv de emotii si a recunoscut un lucru la care nu se asteptau multi. Momentul Nicoletei Dragne a fost cel care i-a declansat juratului o emotie destul de puternica sau mai bine zis baietelul fostei concurente, Vladimir, dupa care fashion editorul s-a topit atunci cand l-a vazut.

Citeste si: Raluca Dumitru nu mai vrea să aibă de-a face cu Viviana Sposub după Gala în care Nicoleta Dragne a fost eliminată

Maurice Munteanu, topit dupa baietelul Nicoletei Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities

Micutul a starnit emotii puternice tuturor juratilor Bravo, ai stil! Celebrites, de altfel, insa Maurice a fost fascinat de-a dreptul de Vladimir si a recunoscut ca are multe prietene in randul cercului sau care sunt mame singure si stie cat de greu le este.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si mai mult, Maurice Munteanu a dezvaluit ca i-ar fi placut nespus sa aiba o fetita pe care sa o cheme Nora, dupa scriitoarea Nora Iuga pe care o admira foarte mult, fiindu-i un model in viata.

Maurice Munteanu si-ar fi dorit o fetita. Marturisirea emotionanta in cadrul Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Cum a reușit juratul Maurice Munteanu să slăbească 23 de kilograme! Toate admiratoarele au sărit pe Instagram să afle secretul fashion editorului

Maurice Munteanu: "Te felicit și eu încă o data și să știi că ai un băiat absolut superb, ador și numele, e minunat.

Să iți trăiască și să te bucuri de el și el de tine. Mi-ar fi plăcut să am și eu o fetiță pe care să o cheme Nora asta pentru că și Nora Iugă este pentru mine un model și un reper în viață, dar uite că nu s-a întâmplat până acum și e un pic cam tarziu."  

Nicoleta Dragne, in schimb, i-a replicat ca niciodata nu e prea tarziu.

Fosta concurenta a dezvaluit ca i s-a spus de catre medici ca nu avea aproape nicio sansa sa ramana insarcinata si cu voia lui Dumnezeu, acest lucru s-a intamplat pe cale naturala fara sa faca vreo interventie sau tratament.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.