Unul dintre cei mai frumoși și admirați actori turci va reveni în atenția publicului din România! Kaan Urgancıoğlu va jucat în noul serial „Secrete de familie”, care va începe pe 30 august la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 aug 2023, 23:04

Vă mai amintiți de chipeșul Kaan Urgancıoğlu în rolul Emir din serial Dragoste infinită? Iată cât de mult s-a transformat după aproape șase ani de la încheierea acelui proiect! Din 30 august, celebrul actor va reveni la Kanal D, în cel mai așteptat serial „Secrete de familie”!

Kaan Urgancıoğlu are 42 de ani și face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a jucat în numeroase producții de excepție, în care a dovedit un talent uriaș și o carismă aparte, devenind treptat din ce în ce mai cunoscut. Telespectatorii din România l-au văzut pentru prima dată jucând pe micile ecrane în anul 2017, când a jucat impecabil rolul principal negativ Emir în serialul Dragoste infinită, care i-a adus un mare succes.

Iar din 30 august, celebrul actor Kaan Urgancıoğlu va reveni la Kanal D, în nouă producție de succes „Secrete de familie”, ce va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Unul dintre cei mai frumoși și admirați actori turci va reveni în atenția publicului din România! Kaan Urgancıoğlu va jucat în noul serial „Secrete de familie”

Kaan Urgancioglu s-a născut în anul 1981, în İzmir.

Acesta se mândrește cu originile sale mixte deoarece tatăl sau s-a născut în Turcia, iar mama lui are origini albaneze și siriene. Pentru că făcuse o pasiune pentru limba engleză încă din primii ani de școală, Kaan a urmat liceul în cadrul prestigioasei instituții Private Turkish College Secondary School și la American College. După absolvirea liceului, s-a mutat în Istanbul în anul 2000 unde a studiat la Facultatea de Finanțe în cadrul Universității Marmara, însă treptat a realizat că nu va putea să renunțe definitiv la marea lui pasiune pentru actorie și atunci s-a orientat și către Facultatea de Teatru pe
care a absolvit-o cu succes. În anul 2002 a debutat pe platourile de filmare ale serialului Karaoğlan, care i-a deschis calea către carieră de succes de astăzi. Au urmat multe roluri jucate magistral în seriale și filme de excepție, care i-au adus notorietate și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai Turciei.

Citește și: Kaan Urgancıoğlu, actorul care a jucat rolul Emir în serialul Dragoste infinită, s-a căsătorit! Iată cine este aleasa inimii sale și unde au decis cei doi miri să organizeze nunta

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După marele succes de care s-a bucurat rolul jucat în serialul Dragoste infinită, Kaan Urgancioglu a fost cooptat într-un alt proiect de anvergură intitulat Secrete de familie, în care a dat viață personajului Ilgaz Kaya, un procuror de succes.

Filmările pentru acest serial se desfășoară încă în Turcia, iar producția se bucură și de admirația publicului din străinătate.

„Este un serial care te ține, realmente, cu sufletul la gură. Scenariul este plin de surprize și construit pornind de la adevăruri general umane, de la valori pe care eroii serialului se zbat să le scoată la lumina. Adevărul este ceea ce unește, mai presus de orice, personajele principale, iar iubirea capătă o forță uriașă în lupta pentru adevăr”, a

spus Kaan Urgancıoğlu, despre producția Secrete de familie.

Citește și: Secrete de familie – doi actori extraordinari, Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz, îi vor purta pe telespectatori într-un carusel de emoții în această toamnă