Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Mireasa din Istanbul" a devenit tatic! Iata cat de rapid s-a obisnuit cu noul rol si ce familie frumoasa are celebrul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iul 2020, 17:28
video Foto(6)

Salih Bademci a facut furori cu rolul jucat in serialul de succes "Mireasa din Istanbul".

Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Mireasa din Istanbul" a devenit tatic! Salih Bademci este considerat unul dintre tinerii actori talentati si apreciati ai momentului in Turcia. Tanarul actor a decis sa se retraga pentru o perioada de timp din lumina reflectoarelor pentru a se dedica doar familiei sale.

Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Mireasa din Istanbul" a devenit tatic!

Salih Bademci s-a dedicat trup si suflet profesiei sale, insa nu si-a neglijat niciodata familia. Imer Ozgun, marea sa iubire, i-a fost alaturi inca din anul 2014, cand au devenit un cuplu solid. Cei doi indragostiti au decis sa isi uneasca destinele in anul 2015, intr-un cadru de poveste, alaturi de rude si de cei mai apropiati prieteni si colegi de breasla.

Moment in care celebrului actor i s-a schimbat perceptia asupra vietii sale personale, cand a decis ca e momentul sa se dedice si mai mult familiei ce tocmai si-o cladise.

La inceputul anului 2020, presa turca aflase despre faptul ca Salih Bademci urmeaza sa devina in cateva luni tatic de fetita. Minunea s-a produs si Salih Bademci si iubita lui sotie au devenit parintii unei fetite superbe si traiesc impreuna cele mai frumoase momente din viata lor.

Citeste si: Ce spune Keremcem despre partenera sa din serialul "Dragoste si secrete"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Azize, in pericol de moarte! Spitalul in care lucreaza este asediat de armata greaca! Afla cum va incerca Cevdet sa isi salveze sotia si ce se va intampla, LUNI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Patria mea esti tu", de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Sevda, dezamagita de Ali! Tanara se indeparteaza de cel care i-a impuscat fratele! Afla cum va reactiona Ali si ce masuri va lua pentru a-si demonstra nevinovatia, ASTAZI, intr-un nou episod din "Dragoste si secrete", de la 20:00, la Kanal D!

Desi este o fire discreta, Salih a decis sa le impartaseasca si fanilor sai marea sa realizare si bucurie. Acesta a publicat pe contul lui de socializare imagini in care apare alaturi de fetita sa si pare un tatic extrem de grijului. Iata ce bine si-a intrat in rolul de tatic:

Salih Bademci, un actor complet

Salih Bademci s-a nascut in 1984, in Izmir, intr-o familie de actori talentati. Dornic sa calce pe urmele parintilor sai, Salih Bademci a urmat studiile Conservatorului de Stat din Istanbul, sectia Actorie, si in anul 1994 a avut prima experienta cinematografica, in filmul "Mıymıntılar Krali", iar in 2007, a interpretat primul sau rol intr-un serial de televiziune, cu personajul Muzaffer.

Talentul sau desavarsit l-a recomandat pentru multe alte roluri importante, care i-au adus un succes rasunator.

Intre 2010-2013 a jucat in serialul "Tradarea", rolul Hakan care i-a adus un plus de notorietate, in 2014 "Zeytin Tepesi" si "Ulan Istanbul", in 2015 "Kiralık Aşk", iar in 2017 a fost cooptat in productia de succes "Mireasa din Istanbul", care i-a adus un succes rasunator.