Unul dintre cei mai sexy actori ai momentului joaca in Feriha!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 oct 2020, 08:55

Pentru Catagay Ulusoy, rolul din Feriha este primul din domeniul televiziunii, insa proaspatul actor nu e strain de lumea artistica.

Catagay Ulusoy are 23 de ani si a lucrat, mai intai, ca model, iar in 2010 a obtinut titlul de cel mai bun model din Turcia. A abandonat apoi lumea prezentarilor de moda pentru o cariera in cinematografie.

Frumos, brunet si inalt, Catagay a furat inimile telespectatoarelor. Dupa primul sau rol, in 2011, in serialul Feriha, ce este difuzat in fiecare sambata seara de Kanal D, Catagay a primit tot mai multe oferte.

In Feriha, Catagay este Emir Sarrafloglu "baiatul de aur" al facultatii unde invata eroina principala Feriha Emir are parinti bogati si este inconjurat de prieteni "de bani gata". Intre el si tanara saraca Feriha se naste o dragoste imensa, impotriva tuturor diferentelor dintre cei doi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Pe Catagay Ulusoy il puteti vedea in serialul

Feriha, in fiecare sambata, de la ora 21.00, la Kanal D

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.