Unul dintre cei mai sexy Razboinici de la Exatlon si-a schimbat look-ul incat a ajuns sa semene izbitor de mult cu Ricky Martin! Iti place cum arata acum sau cum era in timpul competitiei?

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 iul 2018, 13:14

Alex Nedelcu si-a schimbat look-ul de cand s-a terminat competitia, renuntand la pletele carliontate.

Dupa ce s-a terminat competitia, aproape toti concurentii au facut schimbari de look, insa una mult mai notabila a fost a lui Alex Nedelcu, cel supranumit in concurs si "Bentita". De la pletele carliontate, a trecut la un look mai fresh, dupa ce s-a lasat pe mana hair stylist-ului.

Desi multe fane il preferau cu un aspect mai salbatic, iata ca Alex a revenit la o infatisare mai cuminte, simtindu-se astfel mai in pielea lui.

Daca in timpul competitiei i s-a spus de multe ori ca seamana cu celebrul personaj Jon Snow din "Game of Thrones", iata ca acum, Razboinicul a ajuns sa fie comparat cu celebrul cantaret Ricky Martin.

 

A post shared by Alexandru Nedelcu (@17dcated) on

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.