Unul dintre cele mai indragite cupluri din Turcia, la un pas de divort? Iata cine sunt cei doi actori celebri care au pozat mereu in cea mai fericita familie!

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 dec 2018, 15:09
video Foto(5)

Doi dintre cei mai apreciati actori din Turcia au intrat de curand, in vizorul presei, care a scris despre o posibila despartire.

Sinem Kobal si Kenan Imirzalioglu formeaza unul dintre cele mai frumoase si indragite cupluri din Turcia. Cei doi indragostiti au sarbatorit anul acesta doi ani de casnicie, in cel mai inedit mod. Celebrul actor i-a facut o surpriză frumoasei sale sotii Sinem Kobal, acesta a inchiriat un vapor luxos si au mers impreuna cu familia si prietenii intr-o croaziera pe Marea Egee timp de 10 zile.

Kenan İmirzalıoglu si Sinem Kobal s-au casatorit in 16 mai 2016 pe Insula Ayvalik-Cunda. Nunta celebrului cuplu a costat 800 000 de lire turcesti si a durat 2 zile si 2 nopti. Kenan İmirzalıoglu este cunoscut publicului din Romania din serialele “Viata nedreapta”, “Inima nebuna” si “Ezel”.

Desi au pozat mereu in cel mai fericit cuplu, de curand, presa din Turcia a scris despre o posibila despartire. 

Sinem Kobal a raspuns speculatiilor cu privire la divortul de Kenan İmirzalıoglu. Aceasta a postat pe contul sau de Instagram o fotografie a unui cadou primit pe numele Sinem Imirzalıoglu, pentru a demonstra tuturor ca inca ii poarta numele sotului ei si nimic din ceea ce s-a speculat despre despartirea lor nu este adevarat.

"In casnicia noastra totul decurge bine!", a scirs Sinem Kobal.