Unul dintre cele mai indragite cupluri din Turcia, la un pas de divort? Iata cine sunt cei doi parteneri care au pozat mereu in ce mai fericita familie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 oct 2018, 15:08

Celebrii actori Halit Ergenc si Berguzat Korel au revenit in obiectivul presei mondene din Turcia, insa nu cu un nou proiect, ci cu subiect controversat.

In cadrul unei emisiuni mondene din Turcia, a fost difuzata  o stire conform careia Halit Ergenc si Berguzar Korel vor divorta. Vestea a picat ca un trasnet asupra tuturor deoarece in ultimele luni cei doi actori pareau sa fie de nedespartit. Acestia au incheiat cu bine la inceputul verii, filmarile pentru serialul "Patria mea esti tu", iar in luna august, Halit Ergenc i-a pregatit sotiei sale o petrecere pe cinste cu ocazia aniversarii ei.

De curand, indragitii actori au fost surprinsi de obiectivele de luat vederi ale jurnalistilor la iesirea dintr-un restaurant si au raspuns tuturor speculatiilor. Vizibil deranjat de speculatiile aparute in presa, Halit Ergenc a incercat sa-si pastreze calmul si le-a raspuns jurnalistilor.

"Dupa cum vedeti, nu divortam!", a spus raspicat Halit Ergenc.

 

Citeste si:  Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai ravniti actori din Turcia! Formeaza un cuplu reusit doar pe platourile de filmare sau si in viata reala? Iata cat de bine le sta impreuna!

 

Pe de alta parte, Berguzar Korel s-a aratat la fel de inversunata impotriva presei: "Avem un copil! Sa-si revina toata lumea!".

Cei doi au iesit din restaurant tinandu-se de mana, spulberand astfel toate zvonurile despre o posibila despartire.

Halit Ergenc si-a aratat mahnirea fata de o astfel de stire, "Este cu adevarat trist ca se sustine asa ceva!".

Actorul a fost zilele trecute la o agentie imobiliara pentru a-i cauta o locuinta unui nepot, iar de acolo totul a degenerat, deoarece presa a aflat si a speculat faptul ca actorul isi cauta o locuinta.

"Agentul imobiliar m-a intrebat pentru cine caut locuinta si nepotul meu i-a spus ca pentru el. Dupa aceea, au aparut ciudateniile acestea. Este foarte rusinos ca se intampla asa ceva!", a subliniat Halit Ergenc. 

(Sursa: milliyet.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.