Unul dintre cuplurile din casa "Puterea dragostei" a incalcat cea mai importanta regula a emisiunii si a fost descalificat! Iata ce reactii s-au starnit in casa iubirii si cum au primit cei doi indragostiti teribila veste!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 ian 2019, 14:26
video Foto(4)

Stefania si Adelin au fost descalificati!

Andreea Mantea le-a comunicat o veste teribila concurentilor, dupa ce au iesit la iveala lucruri socante despre unul dintre cuplurile formate deja in emisiune.

in ciuda faptului ca toti concurentii au stiut de la inceputul competitiei care sunt regulile si cum trebuie sa se comporte in cadrul emisiunii, acestia au gresit constant si au primit avertizari in consecinta. Insa de asceasta data lucrurile au scapat de sub control pentru doua dintre cuplurile formate deja in emisiune.

 

 

Mai intai prezentatoarea TV le-a reprosat lui Adrian si Ralucai faptul ca s-au certat in mod repetat in afara platourilor de filmare, iar in emisiune nu au vorbit detaliat despre problemele ivite in culisele cuplului lor.

 

Pe de alta parte, au fost concurenti care au incalcat insa, cea mai importanta regula a emisunii, aceea de nu se intalni in afara competitiei si de a merge impreuna in diverse locuri publice din Bucuresti, de

sarbatori. Cei in cauza sunt Adelin si Stefania, care au fost fotografiati impreuna intr-un mall din capitala, in preajma sarbatorilor. Cei doi indragostiti au incalcat astfel cea mai importanta regula a emisiunii si au fost descalificati. Vestea trista a descalificarii celor doi a picat ca un trasnet peste toti ceilalti concurenti, care au fost uluiti. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.