Unul dintre cuplurile din casa "Te vreau langa mine" trece prin momente de cumpana! El vrea sa afla daca prtenera sa a jucat sau nu in filme pentru adulti! Iata ce anume a declasat indoiala acestuia si ce decizie radicala va lua in privinta relatiei sale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mar 2017, 18:58

Tanarul risca sa isi piarda iubita pentru a-si satisface aceasta curiozitate.

Primul cuplu care si-a pus pe tava relatia a fost cel format din Tunde si Razvan. Cei doi au povestit prin ce probleme au trecut in ultimele zile in "casa iubirii" si au incercat sa gaseasca o solutie pentru a putea merge mai departe.
Cea care a preluat initiativa a fost Tunde care a mentionat faptul ca se astepta sa se confrunte si cu momente mai putin placute in relatia lor si ca ii intelege neincrederea si curiozitatea lui Razvan.

Pe de alta parte, Razvan s-a aratat destul de deranjat de reactia partenerei sale si i-a spus acesteia ca isi dorea ca intre ei sa nu existe secrete sau minciuni si sa aibe incredere unul in altul.

"Eu am fost sincer cu ea, i-am spus tot! Ma asteptam ca si ea sa fie la fel de sincera!", a spus Razvan.

Discutiile celor doi parteneri au continuat in contradictoriu si mai mult decat atat acestia au fost nevoiti sa raspunda si la intrebarile si curiotitatile celorlati participanti. Iata ce decizie au luat Tunde si Razvan in privinta relatiei lor: