Unul dintre marile hobby-uri ale Adelinei Pestritu: Ii place sa vopseasca ouale de Paste! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 06:40

Adelina Pestritu este una din vedetele putin mofturoase atunci cand vine vorba de treburi casnice.

 Vedeta a fost surprinsa in diferite ipostaze care dovedesc ca nu este doar o diva care trece din salon in salon, sta numai la shopping sau iese in oras cu prietenii, ci este si o foarte buna gospodina. Adelinei ii place sa faca mancare, sa faca curat si asta fara a avea pretentii sa fie ajutata de cineva.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-136742495895152100-b7d77b7f5259c24546bfe71726f68228.JPG
Vedetei ii place sa faca cel mai mult sarmalute si a devenit as in acest fel de mancare traditionala.
pe langa sarmalute, Adelina mai are o pasiune pe care si-o exercita ori de cate ori vine sarbatoarea Pastelui. este vorba de incondeiatul oualor. Adelina se transforma intr-un adevarat pictor cand vrea sa picteze ouale.  ( sursa wowbiz.ro)

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.