Unul dintre membrii B.U.G Mafia a suferit un infarct: ”Caddilac a fost internat în spital ieri” Care este starea de sănătate a artistului

Autor: Diana Bostan

Caddy de la B.U.G Mafia a suferit un infarct

Sursa: Instagram- caddy_caddilac

Vești proaste pentru fanii B.U.G Mafia. Caddy a fost internat în spital, după ce a suferit un infarct minor. Anunțul a fost făcut de către ceilalți membri ai trupei.

Caddilac, Dragoș Neagu pe numele său real, a suferit un infarct minor. Artistul în vârstă de 47 de ani a rămas în spital pentru mai multe investigații.

Caddy de la B.U.G Mafia a suferit un infarct

Potrivit membrilor trupei B.U.G Mafia, Dragoș Neagu s-ar fi simțit rău mai multe zile la rând, iar în momentul în care a fost dus la spital, medicii i-au dat teribila veste.

Caddy ar fi suferit un infarct minor, motiv pentru care a rămas internat.

Citește și: BUG Mafia la 19 ani de la infiintare. Top 15 cele bune piese ale trupei- ASCULTA AICI!

Starea de sănătate a lui Caddilac ar fi una bună în aceste momente, însă medicii au decis să-l țină în spital pentru mai multe investigații medicale suplimentare.

Membrii trupei au fost cei care au făcut anunțul pe pagina de Facebook a trupei.

„Caddilac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare”, au precizat cei de la BUG Mafia, pe pagina de Facebook a trupei.

Ce se va întâmpla cu artistul în următoarea perioadă

În urma infarctului minor suferit, medicii i-au recomandat artistului să fie mai atent în următoarea perioadă și să nu depună efort. Motiv pentru care în perioada următoare trupa va concerta fără Caddilac. Chiar și așa, fanii sunt așteptați în număr mare la concerte.

Trupa B.U.G Mafia va avea următorul concert la Cluj, în cadrul party-ului Heart Society, acolo unde se vor prezenta în formulă restrânsă, cu Uzzi și Tata Vlad. Membrii trupei le-a mulțumit fanilor pentru sprijin și pentru înțelegere.

Caddy a ținut să le mulțumească tuturor și le-a promis fanilor că va reveni destul de repede: ”Mulțumesc pentru toate gândurile bune și promit să revin cât mai repede posibil pe scenă ”. 

Citește și: Ce vârstă are CRBL și care este numele său real. Sunt puțini cei care știu care este numele din buletin al cântărețului

Tristul anunț le-a amintit fanilor de decesul artistului Nosfe, care s-a stins în urmă cu un an în urma unui infarct. Acesta a murit la vârsta de 37 de ani, la câteva ore după ce a susținut un concert.

„A făcut preinfarct la concert. A coborât de pe scenă, s-a dus acasă și a făcut infarct. Dar asta vinde. El dormea foarte puțin și încerca să fie treaz cât mai mult ca să facă cât mai multe chestii”,  a dezvăluit Lu-K Beats, la Pro FM.