Unul dintre primii copii internati cu sindrom hemolitic uremic se simte foarte bine, anunta managerului spitalului Marie Curie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 05:05

Copilul diagnosticat in urma cu cateva saptamani cu sindrom hemolitic uremic si internat la spitalul Marie Curie din Capitala se simte "foarte bine", a spus Dan Buzatu, managerul spitalului.

Doi dintre cei trei copii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolotic uremic au fost externati vineri, iar sambata un copil ramas sub supravegherea medicilor se simte "foarte bine", a spus Buzatu. Cel mai probabil, copilul urmeaza sa fie externat zilele urmatoare daca starea lui de sanatate va fi in continuare una foarte buna.

Vineri, alti doi copii au fost adusi la Spitalul Marie Curie din Capitala, unul dintre acestia fiind diagnosticat cu sindrom hemolitic uremic.



"Cei doi copii au fost adusi ieri de la Fetesti. in cazul unuia dintre acestia nu s-a confirmat suspiciune de sindrom hemolitic uremic. in cazul celui de-al doilea copil s-a confirmat suspiciunea", a declarat Buzatu.( sursa Mediafax)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.