UPDATE Adrian Nastase a incercat sa se sinucida! Politicianul se afla la Terapie Intensiva, iar medicii stabilesc cand va intra in operatie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:38

Surse guvernamentale sigure au confirmat ca Adrian Nastase a vrut sa se sinucida cu pistolul. Mai multe echipaje de politie si ambulante SMURD au fost prezente la resedinta politicianului.

Informatia oficiala este ca s-a impuscat in zona gatului. El este constient si isi poate misca mainile si picioarele. El este dus de urgenta cu o ambulanta la spital in urma tentativei de sinucidere.

Politicianul se afla la spitalul Floreasca la Urgente unde medicii vor incerca sa ii scoata glontul din gat. Adrian Nastase a incercat sa se sinucida cu un pistol de 9mm. In momentul de fata este constient si are trei plagi la gat.
In momentul de fata, politicianul este stabilizat. El este evaluat in aceste momente si se pregateste sala de operatie. Glontul a intrat in gat.

Premierul Victor Ponta a venit, miercuri noapte, la Spitalul Floreasca, pentru a se interesa de starea lui Adrian Nastase.

 Primul ministru a a declarat că medicii au situatia sub control si ca va astepta pe parcursul intregii nopti vesti despre starea lui Adrian Nastase, intrebandu-se, in acelasi timp, daca presedintele Traian Basescu este fericit de aceasta situatie.



"Am vrut sa vad cum se simte un om aflat in necaz. Nu puteam sa stau acasa fara sa ma intereseze ce se intampla cu el. Este dreptul si obligatia mea sa fiu alaturi de el. Voi astepta toata noaptea vesti despre starea lui Adrian Nastase. Acesta arata groaznic, sper ca Basescu e fericit", a declarat Victor Ponta.


Peste doua zile Adrian Nastase implineste 62 de ani.
 El este considerat un om echilibrat. Fostul prim ministru a fost condamnat definitiv in dosarul "Trofeul Calitatii" la doi ani de inchisoare cu executare di interzicerea mai multor drepturi pe o perioadă de cinci ani.

UPDATE 09:00 In urma tentativei de sinucidere de miercuri seara Adrian Nastase are patru plagi, acesta va fi supus unei interventii chirugicale prin care se va efectua extragerea glontului si indepartarea tesuturilor distruse pe traseul glontului.

 

"La aceeasi operatie, vor fi facute si interventii de chirurgie plastica si reparatorie, acolo unde va fi cazul", au mai spus sursele citate de Mediafax. Se pare ca glontul ar fi intrat in corpul acestuia prin partea stanga, mai exact zona muschiului sternocleidomastoidian, a trecut pe langă cartilagiul tiroidian, apoi a ricosat sub clavicula si a iesit prin dreapta, prin muschiul deltoid.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

UPDATE

7:43 Starea de sanatate a fostului premier va fi reevaluata de catre medici, joi dimineata urmand ca acestia sa hotarasca care este momentul potrivit pentru efectuarea unei interventii chirurgicale necesare, a declarat sefului Clinicii de Chirurgie Plastica de la Spitalul Floreasca, Ioana Lascar- potrivit Mediafax.

 

"Vom reevalua cazul si vom stabili momentul oportun pentru efectuarea interventiei chirurgicale", a spus Lascar. Adrian

Nastase trebuie operat deoarece se va efectua extragerea glontului din corp si indepartarea tesuturilor distruse pe tractul acestuia.

 

Medicul Serban Bradisteanu de la Floreasca a declarat, miercuri noapte, ca Adrian Nastase are mai multe plagi impuscate si va fi operat joi dimineata, la orele 8.30-9.00. El a mai spus ca starea lui Nastase este stabila, dar fostul premier "nu se afla intr-o stare buna, in orice caz". Intrebat daca este vorba despre un glont sau mai multe, Bradisteanu a raspuns: "Nu as putea sa va raspund"- potrivit Mediafax.